İlgimi çeken bir oyun türü değil ama oyun dünyasında çok büyük bir ses getireceği aşikar.
Ancak bence ertelenir. Böyle büyük bir yapımın bu kadar az ertelemeyle çıkması, bilemiyorum. Pek mümkün değil bence.

Ben erteleneceğini düşünmüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla şu ana 2 kez ertelendi. İlk erteleme oyun hiç duyurulmadan ertelendi. Diğeri ise herkesin bildiği erteleme. Bu yüzden daha erteleyeceklerini sanmıyorum.

Açgözlü bir şirket olduklari icin kesinlikle ertelenir %99. GTA 5 veya RDR 2 Online DLC cikarirlar bunu oynayin köleler derler. Bu yuzden asla para vermeyecegim bunlara. Ama GTA 6 planlanan zamanda cikarsa PS5 ve GTA 6 alirim. xD Bu arada PlayStation 6 geliyor yani sirf bunun icin bile eteler Rockstar insanalri sömürmeye dayali bir sirket. Iyi yapiyorlar hak ediyor insanlar. Cikardiklari ek DLC'leri almasalar insanalr diyeceklerki "Haa tamam GTA 5 ve RDR 2 seruveni bitti yeni oyuna hiz katmaliyiz para kazsnmiyoruz." Seve seve GTA 6 cikardi. Inanin bana GTA 6, 4 Yil once cikardi insanlar GTA 5 ve RDR 2 ek paketleri satin almayi biraktiginda. Ama nerdee Rockstar insan psikolojisini cok iyi biliyor çakallar baska bir şey degiller.

Yanlış bilmiyorsam RDR2 2 ya da 3 kere ertelendi. GTA 6'yı düşünürsek 1 kere ertelenme az kalır. Oyunun duyurulmasından önceki erteleme sürecini sayamayız, zaten oyunun senaryosu 3 kere değişmiş yanlış bilmiyorsam. ertelenirse bu yılın sonuna ertelenir. Direkt olarak 2027'ye atacaklarını sanmıyorum. Direkt 1 yılı çöpe saymaktansa yarım dönem yarım dönem erteliyorlar. Böylece işleri daha garanti oluyor. Diğer türlü oyun beklenenden erken biterse tarihi öne çekemeyecekleri için beklemek zorunda kalırlar. Bu da oyun çıkana kadar boş bekleyip çalışanların maaşlarını vesaire boşa ödemek gibi bir şey. Dediğim gibi ertelenirse yıl sonuna ertelenir, sonrasında bir erteleme daha gelir mi bilemem. Açıkçası ertelenirse şaşırmam, Dünya'nın en büyük oyunu geliyor fragmanlarda her geçen gün başka detaylar fark ediyor insanlar. Bu nedenle erken çıkıp buglı olmasındansa beklemeyi tercih ederim. Rockstar gibi bir firmada aynı şekilde işini asla şansa bırakmaz, adamların bugüne kadar hiçbir oyununda bug yaşamadım.