5
5124
Ziyaretçi
Beklediğim bir oyun. Ama umarım ertelenmez, ön siparişe açıldığı gibi hemen en yüksek paketinden satın alacağım.
Katılıyorum. Bug dolu, yarım yamalak bir oyunla karşı karşıya kalacağımıza "Geç olsun, güç olmasın" hesabı daha mantıklı.Aslında ertelenerek çıkması daha iyi olur, Cyberpunk 2077 gibi bir oyun çıkar sonra ortaya.
Kesinlikle. Cyberpunk 2077 büyük hayal kırıklığı yaşattı ilk başlarda, sonradan toparlasa da bence istediği etkiyi yaratmadı ilk başlarda ki buglardan dolayı.Katılıyorum. Bug dolu, yarım yamalak bir oyunla karşı karşıya kalacağımıza "Geç olsun, güç olmasın" hesabı daha mantıklı.
Rockstar yillardir uzerinde calisiyor bug olmasin vs. hikaye bana gore.Katılıyorum. Bug dolu, yarım yamalak bir oyunla karşı karşıya kalacağımıza "Geç olsun, güç olmasın" hesabı daha mantıklı.
Ben erteleneceğini düşünmüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla şu ana 2 kez ertelendi. İlk erteleme oyun hiç duyurulmadan ertelendi. Diğeri ise herkesin bildiği erteleme. Bu yüzden daha erteleyeceklerini sanmıyorum.