Bütçe
2.700 TL

CyHaN_Atalay

Uzman
Sizce hangi sepet daha iyi? Aklınızda ne varsa bu sepetler hakkında istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Screenshot_371.webp

Screenshot_402.webp

Screenshot_373.webp

1. sepette, oradaki hiçbir oyunun daha ucuz satıldığı yer yok. Yani zaten hemen oynamayacağım ve YKS bittikten sonra oynarım. O zamana kadar da Game Pass'e daha çok zam gelir almaya hiçten değmez. Diğer 2 AAA oyun ise ne Epic Games'te ne Microsoft Store'da var. Bu yüzden "aslında bunları daha ucuza nereden alabilirim?" derdi hiç yok.

2. sepette Baldur's Gate 3 sarmaz diye başka oyunlar ekledim onlarında daha ucuzu yok.

3. sepette Steam arkadaşlık listemdeki bir abinin önerisiyle ve benim fikrimin birleşmesiyle oluştu. Biraz daha ucuzu Ubisoft Connect'ten alınabilir ama 140 TL fazlalığı gözden çıkarabilirim. En azından 2 katı değil fiyat farkı.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Yani zaten hemen oynamayacağım ve YKS bittikten sonra oynarım."

YKS bittikten sonra alırsanız kcd ve BG3 daha büyük indirime girer. Şu an almanızın manasını görmüyorum. İlla oyun alacağım kenarda bulunsun diyorsanız ise sadece BG3 alın(ucuz oyunları her türlü alabilirsiniz ben sadece yüksek fiyatlı olanlar için yorum yaptım).

1. Sepeti alın, 3.'deki a.c. oyunlarını da epic veya ubisoft'dan alın sağlam oyunlar. Valhalla aldım epic indiriminden, 140 tl'ye. Çok sağlam oyun. Henüz 10 saat geçirdim ama feci sarıyor. Ubisoft'un %90 indirimiyle de season pass alırsınız iki dlc'nin olduğu

"Yani zaten hemen oynamayacağım ve YKS bittikten sonra oynarım."

YKS bittikten sonra alırsanız kcd ve BG3 daha büyük indirime girer. Şu an almanızın manasını görmüyorum. İlla oyun alacağım kenarda bulunsun diyorsanız ise sadece BG3 alın(ucuz oyunları her türlü alabilirsiniz ben sadece yüksek fiyatlı olanlar için yorum yaptım).
Yazdığınız bakış açısından başka bakış açısı daha mantıklı değil zaten ama normal zamanda öyle hocam. Lakin bizim ülkenin ekonomisi biraz işleri değiştiriyor. Ben normalde neredeyse hiçbir oyunu full price almam, en yeni oyunları alma takıntım yok %50 indirime bile girse dahi. Olanlara da bir şey demiyorum da sadece benim yok işte. Ama mesela Baldur's Gate 3 normalde 29 dolara inerken 1000 TL idi 26 dolara inerken de 1100 TL oldu. Bu durumu diğerlerinde yaşamamak için hemen çekeyim diyorum. Yani benim mantığım bu şekilde yoksa size haksızsınız demek istemem ki sizin söylediğiniz yine normalde çok daha iyi mantıkta. Konuya katkın için çok teşekkür ediyorum :)

Şahsen 1.sepeti tercih ederdim. Bende BG3 alırken emin değildim. Fakat aşırı eğlenceli geldi. Alır denersiniz, beğenmezseniz iade edersiniz.
Sadece deneme amaçlı indirsem bile 2 saat limitim var. 2 saat ise bana yeterli gelmiyor çoğu oyun için zamanında o yöntemi deniyordum da :D Bazen souls-like oyunu gibi oyunları 4 saate kadar iade edebiliyorlar bende de öyle oldu. Lakin yine de riske girmek istemem. BG 3 cidden kendi türünde olağanüstü iyi olduğu için çok eğlenceli olabilir. Teşekkür ederim konuya katkın için.

1. sepet en gurme olanı.
Eğer para yatırıp alacaksan Epic de %20 cashback var. Hangi tarihte bilmiyorum, %10 a inecek cashback. Çok fazla unutulduğundan söylüyorum.
1. sepetteki hiçbir oyun Epic Games'te yok. Öyle ayarladım ilk sepeti, onun haricindeki sepetlerde aman aman fiyat farkı yokmuş ayrıyeten %20 cahsback gelmesi için 14 gün bekletiyor ki indirim bitebilir ya da o %20 cashback'i sonraki indirimlerde kullanmam gerekecek. Oyun sayım çok arttık fazla oyun da almak istemiyorum. Hem Steam de hem Epic Games'te baya oyunum var.

1. Sepeti alın, 3.'deki a.c. oyunlarını da epic veya ubisoft'dan alın sağlam oyunlar. Valhalla aldım epic indiriminden, 140 tl'ye. Çok sağlam oyun. Henüz 10 saat geçirdim ama feci sarıyor. Ubisoft'un %90 indirimiyle de season pass alırsınız iki dlc'nin olduğu
Hocam 140TL'lik olan standart lakin benim alacağım Gold ve Complete versiyonları. Çünkü DLC'leri direkt hikaye DLC'si. Ubisoft Connect'te yine daha ucuz lakin sadece 140-120 TL fiyat farkı var Gold ve Complete versiyonlarda. 2 katı fiyat farkı olunca alıyorum mesela Epic Games'te. Önerdiğiniz sepeti yaparsam 50 dolar oluyor, 15 dolara başka oyun öneriniz varsa iyi olur bu arada.

Son düzenleme:
Yazdığınız bakış açısından başka bakış açısı daha mantıklı değil zaten ama normal zamanda öyle hocam. Lakin bizim ülkenin ekonomisi biraz işleri değiştiriyor. Ben normalde neredeyse hiçbir oyunu Full price almam, en yeni oyunları alma takıntım yok %50 indirime bile girse dahi. Olanlara da bir şey demiyorum da sadece benim yok işte. Ama mesela Baldur's Gate 3 normalde 29 dolara inerken 1.000 TL idi 26 dolara inerken de 1100 TL oldu. Bu durumu diğerlerinde yaşamamak için hemen çekeyim diyorum. Yani benim mantığım bu şekilde yoksa size haksızsınız demek istemem ki sizin söylediğiniz yine normalde çok daha iyi mantıkta. Konuya katkın için çok teşekkür ediyorum :)

Çok haklısınız hocam yalnız Steam'e dolar olarak para yükleyebiliyorsunuz. Yani parayı yükleyip kendinizi güvene alıp sonra satın alabilirsiniz. Oyun önerisi olarak bence kesinlikle BG3 alın, senua oyunları kısa ve zevkli oyunlar ama örneğin Kcd'yi kesinlikle bekleyin derim.