İlk sepet en iyisi. Yerinizde olsam Steam hesabımı Ukrayna'ya geçirirdim. Çoğu oyun çok daha ucuz. Baldur's Gate 3'ü 670 TL'ye aldım geçen gün. AC Valhalla Complete Edition da 210 TL. Sizin açınızdan daha kârlı olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.700 TL
CyHaN_Atalay
Uzman
O da mantıklı aslındaÇok haklısınız hocam yalnız Steam'e dolar olarak para yükleyebiliyorsunuz. Yani parayı yükleyip kendinizi güvene alıp sonra satın alabilirsiniz. Oyun önerisi olarak bence kesinlikle BG3 alın, senua oyunları kısa ve zevkli oyunlar ama örneğin Kcd'yi kesinlikle bekleyin derim.
O kadar kolay mı ya? Geçirsem dezavantajı olur mu? Yani öyle bir şey varsa geçireyim mademİlk sepet en iyisi. Yerinizde olsam Steam hesabımı Ukrayna'ya geçirirdim. Çoğu oyun çok daha ucuz. Baldur's Gate 3'ü 670 TL'ye aldım geçen gün. AC Valhalla Complete Edition da 210 TL. Sizin açınızdan daha kârlı olur.
Son düzenleme:
O kadar kolay mı ya? Geçirsem dezavantajı olur mu? Yani öyle bir şey varsa geçireyim mademTeşekkürler bu arada.
15 dakikamı aldı. YouTube'da nasıl yapılacağını anlayan videolar var.
CyHaN_Atalay
Uzman
15 dakikamı aldı. YouTube'da nasıl yapılacağını anlayan videolar var.
Hesabı falan kapamasınlar? Steam'de mesela TL'den USD'ye geçmesinin nedenlerinden birisi eskiden de yabancılar bizim ülkeye geçiyordu. Şu an eskisi kadar olmasa da öyle de bilemiyorum. Yine aklımda merak uyandırdı, araştırıp bakarım. Teşekkür ederim.
Hocam siz ülkeyi değiştirmişsiniz de bu tabii ki illegal bir şey ki sonuçları da hafif değilmiş
Hesabı falan kapamasınlar? Steam'de mesela TL'den USD'ye geçmesinin nedenlerinden birisi eskiden de yabancılar bizim ülkeye geçiyordu. Şu an eskisi kadar olmasa da öyle de bilemiyorum. Yine aklımda merak uyandırdı, araştırıp bakarım. Teşekkür ederim.
Hocam siz ülkeyi değiştirmişsiniz de bu tabii ki illegal bir şey ki sonuçları da hafif değilmiş![]()
Ben bir sorun yaşamadim ama yapıp yapmamak sizin tercihiniz, Steam kurallarına aykırı mı bilmiyorum.
CyHaN_Atalay
Uzman
CRPG hiç oynamadım, bıktırmasın beniBG3 tek başına hangi sepette olursa olsun o sepet kazanır![]()
mertjr
Başarılı
Bende daha önce hiç oynamamıştım BG3 ile ilk defa oynadım nasıl bir şey bakayım iade ederim sonra dedim indirdim sabah 10'da başlayıp gece 12 gibi kendime gelip napıyorum ben hala bu oyunda demiştim ve sonra 3-4 kere sıfırdan başlayıp bitirdim çok sarıyor.
CyHaN_Atalay
Uzman
Teşekkür ederim, oyunun CRPG olsa bile kendi türüne olağandışı şekilde gelişmiş. Zira eğlendirir lakin çok diyalog var diye kendime güvenemiyorum. Strateji oyunlarını severim Frostpunk bitirmişliğim var 1 kez de olsa, hani diyalog okumayı az çok severim, arada kitapta okuyan birisiyim. Lakin yeni sepet yaptım sanırsam Baldur's Gate 3 alacağım KCD 2 için biraz bekleyeceğim gibi.Bende daha önce hiç oynamamıştım BG3 ile ilk defa oynadım nasıl bir şey bakayım iade ederim sonra dedim indirdim sabah 10'da başlayıp gece 12 gibi kendime gelip napıyorum ben hala bu oyunda demiştim ve sonra 3-4 kere sıfırdan başlayıp bitirdim çok sarıyor.Sıra tabandan sıkılırsan modlarla sıra tabanı kaldırabilirsin de.
Birde mod linkini atabilir misin? Kaydedeyim ileride yüklerim belki de. Aşırı değişik bir modmuş.
mertjr
Başarılı
Ben hiç kullanmadım mod ama genelde en güvenilir modlar burada oluyor.Teşekkür ederim, oyunun CRPG olsa bile kendi türüne olağandışı şekilde gelişmiş. Zira eğlendirir lakin çok diyalog var diye kendime güvenemiyorum. Strateji oyunlarını severim Frostpunk bitirmişliğim var 1 kez de olsa, hani diyalog okumayı az çok severim, arada kitapta okuyan birisiyim. Lakin yeni sepet yaptım sanırsam Baldur's Gate 3 alacağım KCD 2 için biraz bekleyeceğim gibi.
Birde mod linkini atabilir misin? Kaydedeyim ileride yüklerim belki de. Aşırı değişik bir modmuş.