Peki sence bir gelişme olmuş mu bende?Hocam kambur olduğunu nasıl anladınız ben baktığımda hiç anlamadım normal gözüküyor.
Hem zaten kambur değildim o zamanda.Hocam kambur olduğunu nasıl anladınız ben baktığımda hiç anlamadım normal gözüküyor.
Peki sence bir gelişme olmuş mu bende?Hocam kambur olduğunu nasıl anladınız ben baktığımda hiç anlamadım normal gözüküyor.
Hem zaten kambur değildim o zamanda.Hocam kambur olduğunu nasıl anladınız ben baktığımda hiç anlamadım normal gözüküyor.
Sanki kafa kısmı biraz ileride olduğu için öyle algılamış olabilirim hocam.Hocam kambur olduğunu nasıl anladınız ben baktığımda hiç anlamadım normal gözüküyor.
Sanki kafa kısmı biraz ileride olduğu için öyle algılamış olabilirim hocam.
Sırt kaslarını güçlendirecek hareketler yapmasını ve kilo vermesini öneririm. Böylece omurga yamukluğu düzelir.
Sırt kaslarını güçlendirecek hareketler yapmasını ve kilo vermesini öneririm. Böylece omurga yamukluğu düzelir.
Ben bazen kendim evde hareketler yapıyorum bazen dışarıda arkadaşlar ile birlikte spor yapıyoruz. Öyle aşırı detaylı bilgim yok bu konularda hocam, biraz diyet, biraz spor biraz antrenman yetiyor bana.Hocam kasları güçlendirmek için fittnesa mı gitmemiz gerekiyor?
Ben bazen kendim evde hareketler yapıyorum bazen dışarıda arkadaşlar ile birlikte spor yapıyoruz. Öyle aşırı detaylı bilgim yok bu konularda hocam, biraz diyet, biraz spor biraz antrenman yetiyor bana.
Peki hocam spor faaliyeti olarak yüzme kursuna gitmeyi düşünüyorum kamburluğa iyi gelir mi acaba?
Teşekkür ederim hocamOmuz ve sırt bölgesi çalıştığı için belki yararı olabilir diye düşünüyorum ama bilgili arkadaşlar yardım ederlerse daha iyi olur hocam. Sizi yanlış yönlendirebilirim çünkü.