Sizce kadınlar polis olmalı mı?

evrenim

Becerikli
Makaleler
1
Bu çok tartışılan bir konu. Kimisi "olsun" diyor, kimisi "olmasın" diyor. Kimisi kadınları aşağılamaktan dolayı olmasın diyor, kimisi kadınların hayatı söz konusu olarak olmasın diyor. Bir de size sormak istiyorum: Sizce kadınlar polis olmalı mı? Ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmalı ama Erkeklere göre sayıları az olmalı ve görev alanları daha sınırlı olmalı. Bir kadın polisin devriye gezmesi saçma bana kalırsa. Kadınlara has alanlarda hala kadın polislere ihtiyaç var ama saha görevi spesifik olarak kadın gerektirmedikçe kadın polislerin sahaya inmesi gereksiz oluyor.

Bence olmalı elbette. Kadının olduğu yere zeka ve seviye gelir. Erkekler olarak biraz daha düz düşünme ve fiziksel güç odaklıyız. Ayrıca bazı kadınlar bu fiziksel yükü de kaldırabilir çoğu erkeğe göre.

Kadın suçluları tutuklamak için ya da kadın sığınma tarzı yerler için olabilir. Ya da masa başı işlerde.

Cinsiyet ayrımını bırakmamız gerekiyor artık, öyle kadınlar gördüm ki çoğu erkekten daha güçlü ve cesur. Çoğu planlamada özellikle harekatlar olsun kadınları resmiyette görmesek te onlar da var. Toplum destekli veya çocuk polisi gibi bir kavramdan bahsetmiyorum.

Çoğu erkekten güçlü kadın. Temsili.

Biz zaten kadın olmasın demiyoruz. Kadının erkekten güçlü olma olayı da saçmalık. Steroid almadıkça çoğu kadın kafasını yerden kaldıramayan veya ortalamanın çok altında güçsüz bi erkek olmadığı sürece bir erkekten fiziksel olarak güçsüzdür bu gerçek. Kadınlar hala polis olmalı ama gidip Devriye gezmek yerine daha efektif alanlarda kullanılabilir. Brute force gerekmesi daha muhtemel alanda kadın polis tamamen gereksiz.

Mizacı erkek gibi olan çok kadın tanıdım, ama çoğunluğu buna uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…