Ömer_Yeter
Yetkin
Bana göre en iyi avantajı taşınılabilir olması, en kötü dezavantajıysa masaüstülere göre daha pahalı olması.
Haklısınız abi. Taşınılıyor ama pahalı. Bir de yükseltme olasılıkları çok az.Bana göre en iyi avantajı taşınılabilir olması, en kötü dezavantajıysa masaüstülere göre daha pahalı olması.
Tek avantajı taşınabilir olması, dezavantajları da say say bitmez. Ekranları ufak, performansları fiyatına göre aşırı yetersiz, dizayn limitasyonları sebebiyle ısınmaya meyilliler, hepsine kolay yükseltme yapılamıyor, bataryaları sorun yaratabiliyor...
Peki sizce laptop üreticileri bu saydıklarınız sorunları dikkate alsalar daha önce hiç olmadıkları kadar kar ederler mi?
Peki sizce laptop üreticileri bu saydıklarınız sorunları dikkate alsalar daha önce hiç olmadıkları kadar kar ederler mi?
Laptoplarla içli dışlı birisi olarak diyebilirim ki, masaüstüne oranla daha yüksek arıza riski, sonradan problem çıkarma riski taşıyorlar. Bi bakmışsın ışık sızması, bi bakmışsın wifi-bluetooth çalışmıyor, bi bakmışsın klavyenin tuşu çıkıyor, bi bakmışsın touchpad sorun çıkarmış, bi bakmışsın internet iyi çekmiyor, yok uyku sensörü ısındı watt limitliyor fln diye say say bitmiyor arkadaş.. Bunları saymazsak laptoplar yükseltilemiyor o sinir bozucu, GPU-CPU lehimli.Bana göre en iyi avantajı taşınılabilir olması, en kötü dezavantajıysa masaüstülere göre daha pahalı olması.
ısınan bi monster 4060ım vardı sıvı metali sürdüm 1 senedir dokunmuyoruz boşta 45 derece oyunda 70-78 derece işlemci+ İşlemcileri masaüstülere kafa tutuyor hatta daha iyi olabiliyor.
- Soğuk tutmak uğraştırıyor. 1 kere alıp 5 sene içini açmayayım durumu yok.