Sizce PC yüzünden mi kilom arttı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QQChart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Okullarda şınav mekik boy kilo oluyor. En son eylülde ölçülmüştük. Benim kilom 75ti ve fazla kilolu yazıyordu. Bu sefer obez yazar herhalde :/. Teşekkürler yardımın için.

İfadeler: 995
Hem okulun bittiğinde mesleğini eline aldığında o zaman daha rahatlayacaksın çalışacaksın o zaman Spora'da yazılırsın evlenirsin çocuk sahibi olursun dediğim gibi yaşlanırsın torun seversin bu kadar Kilo'yu ciddiye alma takma kafaya bunlar olup bitecek şeyler.

Okullarda şınav mekik boy kilo oluyor. En son eylülde ölçülmüştük. Benim kilom 75ti ve fazla kilolu yazıyordu. Bu sefer obez yazar herhalde :/. Teşekkürler yardımın için.
Yok yok obezlik bir durum yok obez olsanda obezlik başlangıcı gibi gör kendini obezlik başlangıcı'da kendini kilo verdiğinde zayıfladığında düzelir. Hem 10 kg vereceksin fazla bir şey değil dediğim gibi senden daha çok kilolu insanlar var. Bence abartıyorsun kendini hastalık edinmişsin bu kilo işini dediğim gibi obezlik bir durum yok abartıyorsun hadi öyle obez yazdılar obezlik başlangıcı olarak görüyorlardır seni sende kilo ver çabala her şey halolur Park'ta koştukca spor aletlerine bindikçe düzelir kilon filan sonra dambıl halter çalışırsın evde Kas'ta yaparsın.

Anladım teşekkürler. E okula baktım fazla kilolu ve en üst seviye şişman var. Beni şişmana yazar herhalde.

Çok pahalı bulduğu için salona göndermiyor. Yeme zayıfla diyor.
Yapmasaymış bakmayacaklarsa. 3 saat önce bir arkadaşa tavsiye vermiştim sende onunla aynı probleme sahipsin anladığım kadarıyla, aşağıya kopyaladım. 7 saat bilgisayara gidiyor diyorsun. Spora başlayınca günlük koşuyu da hesaba katarsak 1.30 ila 2 saat spora gidecek. Yani 5 saate düştü bile. Motor kullanmak, bisiklet sürmek veya kütüphaneye gitmek gibi herhangi bir hobi edinebilirsen 1 2 saat yiyecektir oda günde. Arkadaşlarınla takıl işte. Günde 3 saat bilgisayar bakmakta fazla değil, hepsiyle oyun oynama tabii.

Öncelikle ufak bir hesap yapalım. 1 kilo yağ kaybetmek için 7500 civarı kalori yakmak gerekli. Fiziksel bilgilerin olmadığı için seni 95 kilo 180 cm boyunda sayıyorum. Kilonu koruman için 3000 kalori civarı beslenmen gerekiyor. Amacın yağ yakımı olduğu için 500 kalorilik bir açık bırakırsan 2500 kalori senin en üst noktan oluyor. Bundan ne az ne çok almalısın ki vücudunun dengesi şaşmasın. Takip edebilmek için Fatsecret gibi bir kalori takip uygulaması indir.

Hiçbir zaman sıfır yağ sıfır karb gibi saçmalıklarla uğraşma. Vücuduna her şeyden gerekiyor ama yeterli miktarda. Tavuk göğsü, balık gibi proteinleri arttırabilirsin hem tok tutar hem kas inşa edersin. Sebze ve yeşillik tüket bayağı bol bol.

Sadece koşu bandı falan çalışacağım demişsin ama hayır öyle bir hata sakın yapma. Spor geçmişin olmadığını varsayıyorum 3 günlük bir fullbody programına başla. Kafana kulaklığını tak dışarıda günde 2-5km falan hafif tempo koş. Bu şekilde ayda 4 5 kilodan fazla yağ yakıp üstüne kas koyarsın.

Yukarıya ek paketli gıdayı komple kes, bol bol su iç ve sodyum alma miktarına dikkat et yoksa vücudun su tutar. Sadece bunu uygula en başta yüzün değişecek sonra vücudunun potansiyelini göreceksin. Disiplin şart yalnız, kolay gelsin.

Dediğin o saat işiine göre spor salonuna şu anda gidemiyorum. Bisiklet sürme işine de üşenmezsem yaparım. Arkadaşlarım var ama bir yere davet etmiyorlar sadece okulda görüşüyoruz.

Dediğin o saat işiine göre spor salonuna şu anda gidemiyorum. Bisiklet sürme işine de üşenmezsem yaparım. Arkadaşlarım var ama bir yere davet etmiyorlar sadece okulda görüşüyoruz.

Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan iş biraz sende bitiyor. Nefsini kontrol edip kilo vermene yardımcı olarak şeylerden kopmaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…