Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yakın çevrem ve özellikle ailem, sürekli olarak "pehlivan, iri yarı, yapılı" gibi ifadeler kullanıyor. Bir gün bunlarla gaza gelip spora başlasam diye düşünmeden edemiyorum kendimi. :D

Geçen gün açtığın konudan boyun ve kilonu biliyoruz

Biraz sert yaptınız gibi geldi hocam bana ama :D (yanlış anlamayın yani bir sorun yok)

Geçen gün açtığın konudan boyun ve kilonu biliyoruz. Başlamalısın. :D Mükemmel Build olur.

Evde Dambıl var iki tane. Onlarla başlayım en iyisi(ayrıca her sabah yürüyüşe çıkılıyor. Bende katılırım.)

Yakın çevrem ve özellikle ailem, sürekli olarak "pehlivan, iri yarı, yapılı" gibi ifadeler kullanıyor. Bir gün bunlarla gaza gelip spora başlasam diye düşünmeden edemiyorum kendimi. :D
1.80-100 kilo olduğunu hesaba katarsak spora başlaman en doğrusu. Mümkünse spordaki hocanla diyet meselesini de konuş, bir de allerji testi yaptır. Hoca patlatmasın sağlığını.
Benim de ufaktan başlamam lazım spora, 102 kiloya kadar çıkmışız. Sakatlık, sakatlık sonrası kullanılan ilaç, YKS falan derken 2 senede 20 kilo almışım.

Ben de başlamayı düşünüyorum hocam. Boy kaç bu arada? Profilinizde bulamadım. :D
1.80 arkadaş,100 kilo.

Biraz sert yaptınız gibi geldi hocam bana ama :D (yanlış anlamayın yani bir sorun yok)

Evde Dambıl var iki tane. Onlarla başlayım en iyisi(ayrıca her sabah yürüyüşe çıkılıyor. Bende katılırım.)
Bunu kullan, çok iyi:

Screenshot_2025-10-18-16-26-53-235_com.miui.home-edit.webp

Evde yapmanı önermem evin konforu seni zorlayabilir, spor salonuna gitmek en mantıklısı hem sosyalleşirsin hem giderken hareket edersin hem çevre yaparsın hem değişik değişik insanlar görür hayatı sorgularsın hemde Spor yapmış olursun, sporun faydası çok.