Çok yerde üyeliklerim vardı şimdi isim vermeyeyim ama bir danışılması gereken konu olduğunda yine sayıca az da olsa buradaki aktiflik diğerlerinden çok. Demek ki üye sayısı belirlemiyormuş mesela ben kendi adıma konuşacak olursam şu açtığım konu itibari ile artık oradan bir fayda gelmeyeceğini anlayıp o forumu da bıraktım artık sadece buralardayım o da günde 5-10dk.

Özlediğim ortam şu eskiden mesela üyeler, birisi konu açtığında kendi aralarında yarışa girerdi en iyi kasayı ben toplayacağım diye bazen ayrı sitelerden parçalar önerir en iyi bilgisayarı konu sahibine toplamaya çalışırlardı. Maalesef böylesine bir hareketi görmeyeli 5 yıl oluyor. Artık da göremeyeceğiz gibi.

Çok yerde üyeliklerim vardı şimdi isim vermeyeyim ama bir danışılması gereken konu olduğunda yine sayıca az da olsa buradaki aktiflik diğerlerinden çok. Demek ki üye sayısı belirlemiyormuş mesela ben kendi adıma konuşacak olursam şu açtığım konu itibari ile artık oradan bir fayda gelmeyecini anlayıp o forumu da bıraktım artık sadece buralardayım o da günde 5-10dakika

Orada herkes fikrini belirtiyor. Bende laptop konusu açtım.
Link kopyalayıp her konuya aynisini atıyor resmen. Ya da 5060 TUF yerine 5070 al diyenler doluyordu. Diyorum 2K ekran 5070?

ıiğğ

Orada herkes fikrini belirtiyor. Bende laptop konusu açtım.
Link kopyalayıp her konuya aynisini atıyor resmen. Ya da 5060 TUF yerine 5070 al diyenler doluyordu. Diyorum 2K ekran 5070?

ıiğğ

O dediklerini yapsalar yine iyi hocam 😄 Konuyu okuyan anlar zaten ne olduğu da boş ver şimdi burası yeri değil.

Forum iyi de insanların düşünceleri ve kitle biraz kötü bence biraz troll var, çok bilgi dolu insanlar, çoğu her konuda yardım ediyorlar sağ olsunlar.

Kaliteli çok insan var. Bir konu hakkında konuşan kimsenin ne altı boş ne de tecrübesiz.

@Simon, @SF26, @Aakons, @Testo Unit, @Syntax, @Veira, @pesimist34, @Violett vb. herkesi etiketlemek üşendiğim için birkaç örnek verdim. En basitinden moderatörler bile hiç beklemediğin bir anda yardımcı olabiliyorlar. Ayrıca bu insanlar gereksiz egolu insanlar değil, yani her şeyi ben bilirim kafasında değil.

Bence tek sorun, şımarık bir kitlenin olması. Ne isterlerse yapılmasını bekleyen, herkesin onlara düşman olduğunu sanan ve her zaman mağdur olduklarını düşünen bir kitle var. Onun dışında bir sorun yok.

Kaliteli çok insan var. Bir konu hakkında konuşan kimsenin ne altı boş ne de tecrübesiz.

@Simon, @SF26, @Aakons, @Testo Unit, @Syntax, @Veira, @pesimist34, @Violett vb. herkesi etiketlemek üşendiğim için birkaç örnek verdim. En basitinden moderatörler bile hiç beklemediğin bir anda yardımcı olabiliyorlar. Ayrıca bu insanlar gereksiz egolu insanlar değil, yani her şeyi ben bilirim kafasında değil.

Bence tek sorun, şımarık bir kitlenin olması. Ne isterlerse yapılmasını bekleyen, herkesin onlara düşman olduğunu sanan ve her zaman mağdur olduklarını düşünen bir kitle var. Onun dışında bir sorun yok.
Şımarık kitle azınlıkta, gerekli temizlik çok ani yapıldığı için rahatız o konuda. Moderatörler mis gibi.