Bence tek sorun, şımarık bir kitlenin olması. Ne isterlerse yapılmasını bekleyen, herkesin onlara düşman olduğunu sanan ve her zaman mağdur olduklarını düşünen bir kitle var.
Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Marjinal kelimelerle kelime hazineni genişletmişsin hocam.
Buranın kitlesi kesinlikle çok daha iyi; tabii bu herkesin mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. İnsanı çileden çıkaracak tipler her yerde olduğu gibi burada da mutlaka karşımıza çıkacaktır, yapacak bir şey yok. Bunun dışında, moderatörler bu forumun en büyük artısı. Diğer hiçbir forumda bu kadar ilgili ve destek olan bir moderatör ekibi görmedim.Şımarık kitle azınlıkta, gerekli temizlik çok ani yapıldığı için rahatız o konuda. Moderatörler mis gibi.
Cipher10101
Becerikli
Her ne kadar Yeşil Forum'un kullanıcı sayısı daha fazla olsa da buraya bağlılık duyuyorum ve gayet güzel bir forum.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Bazı adminler adaletsiz. Buna katılmıyorum. Recep abi çok iyidir. Yeşil forumdan sonra Techolay'ı kurmak bence yapabileceği en iyi stratejik hamleydi. Her gün girip "insanlar ne sormuş? acaba kime yardımcı olabilirim?" düşüncesinde olmak iyi hissettiriyor. Forumlar arasında benim için ilk sıradadır.Bence burası huzurun bulunduğu ve adminlerin daha adaletli olduğu bir platform.
Ve ayrıca yazım hatası yaptığımızda düzeltiyorlar, direkt süreli ban atmıyorlar diğer siteler gibi.
Bazen de direkt olarak ceza yemesi lazım. "Aman bir şey olmaz, bir daha yaparım." havasında olanlar var. Süreli banı destekliyorum. Dikkat edeceksin. Birileri beni linçler mi bilemem ama katı kural daha iyi.
Mizah yapılmalı, onda sıkıntı yok. Moderatör arkadaşların iyliğini suistimal edenler var. Dediğim gibi: Süreli banı destekliyorum. @Hasan Merkit ve @Emir hocalarım bu dediklerim konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben katılmıyorum. Her yazım kuralına uyarı atmak üyeyi sıkabilir, şahsen uyarıyı da sadece uygunsuz üslup veya reklam durumlarında kullanmayı tercih ediyorum.Bazen de direkt olarak ceza yemesi lazım. "Aman bir şey olmaz, bir daha yaparım." havasında olanlar var. Süreli banı destekliyorum. Dikkat edeceksin. Birileri beni linçler mi bilemem ama katı kural daha iyi.
Mizah yapılmalı, onda sıkıntı yok. Moderatör arkadaşların iyliğini suistimal edenler var. Dediğim gibi: Süreli banı destekliyorum. @Hasan Merkit ve @Emir hocalarım bu dediklerim konusunda ne düşünüyorsunuz?
Genelde düzeltilen mesaj sonrasında kullanıcıya bildirim göndermeyi tercih ediyorum. Eğer kullanıcı benim bildirimlerime rağmen ısrarla aynı hatayı yapıyorsa yani bana saygı duymuyorsa, eğer bu sefer önce soft sonra da normal uyarı vermeyi tercih edebilirim.
Genel olarak benim bakış açım bu şekilde.
Şu sıralar aktiflik ve üye azlığı beni biraz üzüyor...
Ben katılmıyorum. Her yazım kuralına uyarı atmak üyeyi sıkabilir, şahsen uyarıyı da sadece uygunsuz üslup veya reklam durumlarında kullanmayı tercih ediyorum.
Genelde düzeltilen mesaj sonrasında kullanıcıya bildirim göndermeyi tercih ediyorum. Eğer kullanıcı benim bildirimlerime rağmen ısrarla aynı hatayı yapıyorsa yani bana saygı duymuyorsa, eğer bu sefer önce soft sonra da normal uyarı vermeyi tercih edebilirim.
Genel olarak benim bakış açım bu şekilde.
Yanlış düşünmüş olabilirim ama sizi de anlamaya çalıştım. Kim bilir ne biçim ve gereksiz konular geliyordur. O amaçla bahsetmek istedim aslında.
Halihazırda kurallar net, uyulması gereken durumlar ve alınması gereken tavırlar belli. Saflardan taviz vermeye gerek yok, safları gereksiz sıkılaştırmaya da gerek yok.
Saflara katkı sağlamak istiyorsanız önce saftan birisi olmalısınız.
Saflara katkı sağlamak istiyorsanız önce saftan birisi olmalısınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
T3PA pedal seti RJ12 ucu hangi sıralama ile değiştirilemeli?
- kompetankedi
-
-