Sorum bu şekilde. Eğer neyden bahsettiğimi anlamadıysanız ekteki görsele bakarak neyden bahsettiğimi anlayabilirsiniz. Şu an neredeyse bütün hisseler bu şekilde. Sizce bu mega büyük balina abilerimiz ellerindeki malları ne zaman satar ve bu mallar ne zaman çürür?
Detaylar
Kim cevapladı?2028.Sorum bu şekilde. Eğer neyden bahsettiğimi anlamadıysanız ekteki görsele bakarak neyden bahsettiğimi anlayabilirsiniz. Şu an neredeyse bütün hisseler bu şekilde. Sizce bu mega büyük balina abilerimiz ellerindeki malları ne zaman satar ve bu mallar ne zaman çürür?
Sizce neden 2028 hocam? Bu abiler yavaştan satmaya başladılar bile şimdiden. Kendi aralarında satıyorlar da bir tık düşürüp bize de kakalarlar malları.
Seçimler o zaman. Değişirse lider belki daha çok para gelir.Sizce neden 2028 hocam? Bu abiler yavaştan satmaya başladılar bile şimdiden. Kendi aralarında satıyorlar da bir tık düşürüp bize de kakalarlar malları.
Hocam zaten satıyorlar demedim. Sizce ne zaman satarlar diye bu konuyu açtım. Benim bahsettiğim kendi aralarında dağıtmaya başladılar malları. İtilaf devletlerinin yapamadıklarını yapıyorlar şu an.(Gerçi zaten ikisi ABD birisi Alman. İngiliz bankaları falan da var altlarda. Anlayacağınız itilaf zaten.(almanyayı da itilaf sayın bence) )Neden satsin ki? Onceden bu buyuk abiler Carry Trade'den payini aldi, simdi de tesvikle daha cok borsaya girecekler.
Son düzenleme:
Red John
Uzman
Ben de onu diyorum, yani top cevirmek varken daha onumuzdeki sene icinde olmasi cok dusuk olan bi' ihtimali konusmak yerine bence hangi sektorler on plana cikar konusmak daha mantikli. A'dan C'ye giderken arada B oldugunu da bilelim.Hocam zaten satıyorlar demedim. Sizce ne zaman satarlar diye bu konuyu açtım. Benim bahsettiğim kendi aralarında dağıtmaya başladılar malları. İtilaf devletlerinin yapamadıklarını yapıyorlar şu an.(Gerçi zaten ikisi ABD birisi Alman. İngiliz bankaları falan da var altlarda. Anlayacağınız itilaf zaten.(almanyayı da itilaf sayın bence) )