Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ne ekonomi ne de terör, Türkiye'nin asıl sorunu berbat siyaset. Siyaset iyi olsa iki sorun dahil birçok temel sorun çözülür ama nerede o günler..
Ne ekonomi ne de terör, Türkiye'nin asıl sorunu berbat siyaset.
+Siyasal İslam ve bilinçsiz halk.
Louis Antoine
Uzman
En büyük sorunumuz cahillik bence. Bu her şeyi etkileyecek kadar büyük bir sorun.
pwleredal
Yetkin
Siyasaldan Radikale doğru gidiyor ufaktan.
Her şeyin temelinde eğitim var.
Muhalefet.
- Makaleler
- 4
Asıl sorunlar bunlar değil. Asıl sorunumuz, cahillik. Cahilliğin önüne geçilmedikten sonra bu ülkede ne ekonomi çözülür, ne terör. Bana göre böyledir sorun. Ha muhalefet de onlardan biridir tabii. Türkiye'nin muhalefeti esas alındığında aslında bir halta yaramadığını anlayabilirsiniz. Şahsen muhalefetin ahım şahım etkisini görmedim.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
En büyük sorun halktır.
Biri radikal sağcı olur TikTok edit izler hükümeti yalar diğeri terör destekler diğeri bana dokunmayan yılan bin yaşasın der öbürü şeriat ister.
Biri kirasını zor öder diğeri 400 Milyon TL vergi kaçırır.
Biri açıp bir kitap okumaz diğeri okuduğu kitapla kendini alim sanar.
Bu ülke düzelmeyecek, ülke mafyaların oldu artık kutsal gördüğünüz devlet uyuşturucu baronlarını besliyor.
Aklı olan yurtdışına gider, sadece ekonomik refaha kavuşmuyorsun ufkun açılıyor.
Biri radikal sağcı olur TikTok edit izler hükümeti yalar diğeri terör destekler diğeri bana dokunmayan yılan bin yaşasın der öbürü şeriat ister.
Biri kirasını zor öder diğeri 400 Milyon TL vergi kaçırır.
Biri açıp bir kitap okumaz diğeri okuduğu kitapla kendini alim sanar.
Bu ülke düzelmeyecek, ülke mafyaların oldu artık kutsal gördüğünüz devlet uyuşturucu baronlarını besliyor.
Aklı olan yurtdışına gider, sadece ekonomik refaha kavuşmuyorsun ufkun açılıyor.