Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Windows 11'in bana soracak olursanızkattetmesi gereken yolun rahat bir yüzde 80-85'ini geride bırakmış durumda. Tabii ben de dahil birçok kullanıcının hoşnut olmadığı yanları da yok değil yani.
Mesela Windows 11'deki sağ tık menüsü açılana kadar(tamam en fazla 5 sn bekletiyor ama) yani uykum geliyor desem yalan söylemiş olmam. O derece yani. Bunun dışında RAM kullanımı en son baktığım kadarıyla 2, 5-3 GB idi ve bu, bana soracak olursanız ortalama bir değer. Tabii DDR3 16 GB RAM'im olması da buna etken olabilir. Özetle artık Windows 11 iştelim sistemi, tam anlamıyla olmasa da çoğunlukla oturaklı bir OS olmuş.

Windows 11'in bana soracak olursanızkattetmesi gereken yolun rahat bir yüzde 80-85'ini geride bırakmış durumda. Tabii ben de dahil birçok kullanıcının hoşnut olmadığı yanları da yok değil yani.
Mesela Windows 11'deki sağ tık menüsü açılana kadar(tamam en fazla 5 sn bekletiyor ama) yani uykum geliyor desem yalan söylemiş olmam. O derece yani. Bunun dışında RAM kullanımı en son baktığım kadarıyla 2, 5-3 GB idi ve bu, bana soracak olursanız ortalama bir değer. Tabii DDR3 16 GB RAM'im olması da buna etken olabilir. Özetle artık Windows 11 iştelim sistemi, tam anlamıyla olmasa da çoğunlukla oturaklı bir OS olmuş.
Sağ tık menüsünü birkaç kod ile eski haline getirebiliyorsunuz. Ben 2 yıldır öyle kullanıyorum.

Benim laptop cok da iyi degil artik, yakin zamanda temiz kurulum yapmistim, daha oncesinde de Windows 10'dan yukseltmistim. Arasinda ciddi fark var. Suan cok iyi calisiyor. Kuracaklar temiz kurulum yapsin. (GTX 1650, I7 10750H islemci, 32GB Ram)

Windows 11 aşırı şişirilmiş ve input lag'ı çok yüksek olan bir işletim sistemi. Onun dışında kullanılabilir ama her güncellemeyle daha da kötü oluyor yani en azından ben öyle düşünüyorum. Şuan FSOS adlı Custom Windows kullanıyorum. 24H2 SSD öldüren güncellemeden önceki versiyonu kullanıyor. Bende şuanlık bir sıkıntı yok.