Sizce yapay zekâ ne kadar gelişecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Zaten robotlar üretilmeye başlandı. Bunlara AI ve gerçekçi bir insan görünümü entegre edilirse Detroit'in yaşanması için geriye bir tek kendi bilinçlerini kazanmaları kalıyor. O da yaşadıkları eziyetler sonrası neden olmasın.

İfadeler: JJX
Dünyadaki bütün teknolojik çalışmaların kökeninde her zaman askeriye vardır. Yapay zekanın bundan bağımsız olduğunu sanmıyorum. Kesinlikle en gelişmiş şekli askeriye alanındadır.

Detroit Become Human'dan sonra da insanlık ve yapay zekâ çatışmasından sonra da Cyberpunk 2077'a benzer bir Dünya bizi bekliyor olabilir kim bilir. İki oyunda bana teknolojinin aşırı ileri gitmesi ve sonuçlarının neler olabileceğini yansıtıyor.

Dünyadaki bütün teknolojik çalışmaların kökeninde her zaman askeriye vardır. Yapay zekanın bundan bağımsız olduğunu sanmıyorum. Kesinlikle en gelişmiş şekli askeriye alanındadır.
Zaten ABD askeri alanda kullanıyor. İran savaşında kullanıldığı yönünde tahminler var.

Zaten ABD askeri alanda kullanıyor. İran savaşında kullanıldığı yönünde tahminler var.
Savaşı bilmiyorum ama yapay zekanın en gelişmiş hali kesinlikle askeriye alanındadır bundan eminim.

Savaşı bilmiyorum ama yapay zekanın en gelişmiş hali kesinlikle askeriye alanındadır bundan eminim.
Askeriyeyi bilmem ama bana istatistik sınavımda yardım eden yapay zekâ çok büyük, benim için bir numara olarak kalacak

Askeriyeyi bilmem ama bana istatistik sınavımda yardım eden yapay zekâ çok büyük, benim için bir numara olarak kalacak
Ya ben de keşke tez yazarken olsaydın be diyorum ne zamandır. Neler çektim sensiz.

Ya ben de keşke tez yazarken olsaydın be diyorum ne zamandır. Neler çektim sensiz.
Yapay zekâ yeterince gelişip bana vizelerde yardımcı olacak pozisyona gelene kadar mezuna kalıp lisans bölümü öncesi ön lisans bölümü bitirmek taktiksel bir çalışma olmuş diye yorumladım kendi açımdan.

Bence Detroit Become Human değil de daha çok Cyberpunk 2077'deki Rogue AI muhabbeti olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…