Yok demeyizBence Detroit Become Human değil de daha çok Cyberpunk 2077'deki Rogue AI muhabbeti olacak.
Detaylar
Kim cevapladı?İlk olarak Detroit Become Human yaşanıp sonrasında dünya düzeninin bozulduğu, insanlarında bu teknolojileri kendine entegre etmeye başlamasıyla Cyberpunk 2077 evreni yaşanır gibime geliyor.Bence Detroit Become Human değil de daha çok Cyberpunk 2077'deki Rogue AI muhabbeti olacak.
Yok ya gidin istediğiniz bölümü okuyun. Yapay zekâ kim köpekmiş sen onsuz da başarırsın.Yapay zekâ yeterince gelişip bana vizelerde yardımcı olacak pozisyona gelene kadar mezuna kalıp lisans bölümü öncesi ön lisans bölümü bitirmek taktiksel bir çalışma olmuş diye yorumladım kendi açımdan.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yapay zekanın gelişmesi tesadüf değil. Kuantum bilgisayarlarla paralel gidiyor gelişmesi. Yeterince geliştimi quantum bilgisayarlar günümüzde kullanılan uçtan uca şifrelenmiş her şey patates olacak. Yapay zekada bir güzel kategorize edip ayıkliyacak bu verileri.
Ön lisansı yapay zekâ olmadan hallettim. Şu an lisans bölümüne devam ediyorum yapay zekâ kullanmadığım tek dersim AlmancaYok ya gidin istediğiniz bölümü okuyun. Yapay zekâ kim köpekmiş sen onsuz da başarırsın.![]()
mr.esat
Üstün
Burada insanların çelişkisini şöyle yorumlayabiliriz: LLM'lerin ortaya çıkışı, yapay zekânın evriminde ufak bir timestamp, ufak bir atılım. Yapay zekânın 5 sene önce üretildiğini düşünüp 5 sene sonra süper zeki AGI seviyesine gelebileceğini iddia ediyor bir takım insan.
Şu anki gelinen nokta, abaküsten buraya kadar olan evrim; daha dar bakacak olursak AI'ın geçmişi minimum 60 sene. Yahudi şakşukacısı firmalar da kendini göklere çıkartarak bol keseden sıçınca sonuç malum. 2 sene önceki AI ile şu anki AI'ın fonksiyonel farkı yok falan, yaptığı işi nispeten iyi yapıyor. Yetenek farkı yok. Yetenek farkı varsa da donanım gücüyle paralel. Yani muhtemelen şu anki AI neyse, cicili bicilisi 5 sene sonra yine bizimle. Bir halt değişeceğini sanmam.
Şu anki gelinen nokta, abaküsten buraya kadar olan evrim; daha dar bakacak olursak AI'ın geçmişi minimum 60 sene. Yahudi şakşukacısı firmalar da kendini göklere çıkartarak bol keseden sıçınca sonuç malum. 2 sene önceki AI ile şu anki AI'ın fonksiyonel farkı yok falan, yaptığı işi nispeten iyi yapıyor. Yetenek farkı yok. Yetenek farkı varsa da donanım gücüyle paralel. Yani muhtemelen şu anki AI neyse, cicili bicilisi 5 sene sonra yine bizimle. Bir halt değişeceğini sanmam.
Bir yerden sonra devletlerin bunu kisitlayacagini dusunuyorum ne hikmetse.-Fable sürümü abd hükümeti tarafından kısıtlanmış sanırım- Matbaa örnekleri veren olur illaki ama bu sadece bir kesimi değil her şeyi kökünden etkiliyor. Mutlaka bir sonu olacak. Ayrıca çok fazla kaynak tüketiyor, dünyada yeterince kriz var zaten. Ayrıca bir yerden sonra her işi bu adamlar yapacaksa el işine ne olacak, kapitalizm garibanlar yerine robotlari kullanacaksa bu kadar milyon insan ne iş yapacak, nasıl geçinecek? Bin ton bunun altında konular var. Tabi bunlari konusmak icin baya erken ama çok hızlı gelişiyor süreç, belki 10 sene sonra bunlar konuşulacak.
- Makaleler
- 1
Devletlerin "dur" dediği yere kadar gelişecek.
Savaş durumunda, askeriyede ve ülkelerin genç nüfusu azaldığında yapay zekadan dâhâ fazla yararlanılacağı kesin.
Savaş durumunda, askeriyede ve ülkelerin genç nüfusu azaldığında yapay zekadan dâhâ fazla yararlanılacağı kesin.
mr.esat
Üstün
İnsanların düzenli vakit ayırarak para kazanmak için çalışıyor olmasi dünyada insanın başına gelmiş en aptalca şey bu arada. Çalışmadığı sürece halka kaynak sağlanabilse aydın toplum oluyoruz. Fiziksel / zihinsel tüm yükü otomatize edelim, sadece bu otomasyon meydana gelirken zengin ve fakir arasındaki fark önemli.
win8.1 mağduru
Uzman
Yapay zekâ şişirilmiş bir balondur. 3-5 seneye patlar. Yıllardır geliştirilmesine rağmen kullanan şirketlere çok da bir para kazandırmıyor. Sadece basit işleri hızlandırıyor. Bunun karşılığında ise devasa miktarda enerji tüketiyor.
Google ile arama yapmak ve basit uygulamalar yazmak yerine Gemini'yi kullanıyorum. Gemini olmasaydı hayatımda ne değişirdi? Aynı işleri daha uzun sürede yapardım.
Yapay zekâ hastalıklara çare bulabiliyor mu? Hayır! Yeni teknoloji geliştirebiliyor mu? Hayır. Ne yapıyor? Var olan bilgileri tahmin ederek, yeni bilgiler üretiyor. İnsan beyni gibi olmayan şeyden bilgi üretemiyor. İşte bu yüzden yapay zekâ balondur.
Google ile arama yapmak ve basit uygulamalar yazmak yerine Gemini'yi kullanıyorum. Gemini olmasaydı hayatımda ne değişirdi? Aynı işleri daha uzun sürede yapardım.
Yapay zekâ hastalıklara çare bulabiliyor mu? Hayır! Yeni teknoloji geliştirebiliyor mu? Hayır. Ne yapıyor? Var olan bilgileri tahmin ederek, yeni bilgiler üretiyor. İnsan beyni gibi olmayan şeyden bilgi üretemiyor. İşte bu yüzden yapay zekâ balondur.