Aşk hayatımın olacağını zannetmiyorum emin olun. Tabii bu işler nasip işi ama ben pek ümitli değilim. Karamsarım biraz. Daha önce 2-3 kişiye açıldım ve hepsinden de ret yedim. Belki de aşk hayatım rezalet olduğundan dolayı da bunu yapıyor olabilirim, bilemiyorum. Sanal hayatımdan bağımsız olarak sosyal hayatım iyi de değil kötü de değil. Orta seviyede.
Ben de eskiden senin gibi düşünüyordum. Sonra hiç beklemediğim anda bir kızla sevgili olmuştum. Hayatta ne oluyor bilinmez, ama bu kadar karamsar bakıp kendini küçümseme. Nasıl bir insan olursan ol, elbet seni seven ve senin de onu sevdiğin birini bulabilirsin. Olmayınca olmuyor derler ya, bazen olacağı varsa bir şekilde seni buluyor tam tersi şekilde.

Ben de eskiden senin gibi düşünüyordum. Sonra hiç beklemediğim anda bir kızla sevgili olmuştum. Hayatta ne oluyor bilinmez, ama bu kadar karamsar bakıp kendini küçümseme. Nasıl bir insan olursan ol, elbet seni seven ve senin de onu sevdiğin birini bulabilirsin. Olmayınca olmuyor derler ya, bazen olacağı varsa bir şekilde seni buluyor tam tersi şekilde.
Hayırlısı ya. Nasip işleri bunlar, ileride neler olacağı belli olmaz.