Size göre dünyanın en iyi oyunu hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4075
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 143
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    en iyi hangisi

O zaman bana stealth oyunu önerir misin? Watch Dogs, Hitman ve Far Cry 4 sevmiştim

@792 konuyla alakasız olacak ama bende 1 milyon ₺ var.

Ya ben bunun bozuk para halini bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam onu da amcama verdim acaba ne kadardır o para?

Hocam bu arada dikkat edin “gereksiz mesaj” raporlamasından uyarı yiyebilirsiniz.

İfadeler: 199
O zaman bana stealth oyunu önerir misin? Watch Dogs, Hitman ve Far Cry 4 sevmiştim
Stealth'den kastınız nedir? Taktiksel falan mı? Ghost recon serisi olabilir. (Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Wildlands) mükemmel oyunlardır ama fiyat tuzlu... İndirimde alınır.

Ya ben bunun bozuk para halini bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam onu da amcama verdim acaba ne kadardır o para?

Hocam bu arada dikkat edin “gereksiz mesaj” raporlamasından uyarı yiyebilirsiniz.
Bende onlardan da var.

Stealth'den kastınız nedir? Taktiksel falan mı? Ghost recon serisi olabilir. (Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Wildlands) mükemmel oyunlardır ama fiyat tuzlu... İndirimde alınır.
İkisi de bende var Breakpoint oynuyorum bu sıralar. Fiyatı önemli değil, zenginim zaten.
Stealth'den kastım Stealth türü işte. Taktiksel de olabilir gizlenerek cinayet işlemek de olabilir. Hitman gibi.

İkisi de bende var Breakpoint oynuyorum bu sıralar. Fiyatı önemli değil, zenginim zaten.
Stealth'den kastım Stealth türü işte. Taktiksel de olabilir gizlenerek cinayet işlemek de olabilir. Hitman gibi.
Hitman serisini hiç oynamadım. Ground Branch ve OPERATOR'e bakılabilir. Ama OPERATOR oyunu henüz betada gibi bir şey çok kötü durumda o oyun. Birde Far Cry 5 oynayabilirsiniz Stealth olarak. Detayları ve grafikleri çok iyi oyunun ama ben gerçekçilik açısından hiç sevmiyorum. Yani wildlands gibi biraz oyun ama silahlar gerçekçi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…