Bende de vardı bir kere ama bitti.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Ben daha çok taktiksel, açık dünya, FPS veya TPS oyunlarına bayılıyorum. Bu yüzden benim gönlüm Ghost Recon serisi, Ready or Not, daha çıkmamış olan Unrecord, ve playtest'ini oynadığım yine daha çıkmamış olan ama deneyimlediğim Bodycam cezbediyor.
Üstelik şu oyunun çıkışı için sabırsızlanıyorum:
Bu oyun çıktığı zaman eğer fiyatı uygun olursa ilk alan kişilerden olacağım. Deli gibi takip ediyorum.
O zaman bana stealth oyunu önerir misin?
Valla 9 sayfa oldu hocam. Geleceğimi gördünüz ne yaptınız
Ya ben bunun bozuk para halini bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam onu da amcama verdim acaba ne kadardır o para?
Hocam bu arada dikkat edin “gereksiz mesaj” raporlamasından uyarı yiyebilirsiniz.
Stealth'den kastınız nedir? Taktiksel falan mı? Ghost recon serisi olabilir. (Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Wildlands) mükemmel oyunlardır ama fiyat tuzlu... İndirimde alınır.O zaman bana stealth oyunu önerir misin?Watch Dogs, Hitman ve Far Cry 4 sevmiştim
Bende onlardan da var.Ya ben bunun bozuk para halini bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam onu da amcama verdim acaba ne kadardır o para?
Hocam bu arada dikkat edin “gereksiz mesaj” raporlamasından uyarı yiyebilirsiniz.![]()
Hmmm peki neler yok?
- Makaleler
- 7
İkisi de bende var Breakpoint oynuyorum bu sıralar. Fiyatı önemli değil, zenginim zaten.Stealth'den kastınız nedir? Taktiksel falan mı? Ghost recon serisi olabilir. (Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Wildlands) mükemmel oyunlardır ama fiyat tuzlu... İndirimde alınır.
Stealth'den kastım Stealth türü işte. Taktiksel de olabilir gizlenerek cinayet işlemek de olabilir. Hitman gibi.
Hitman serisini hiç oynamadım. Ground Branch ve OPERATOR'e bakılabilir. Ama OPERATOR oyunu henüz betada gibi bir şey çok kötü durumda o oyun. Birde Far Cry 5 oynayabilirsiniz Stealth olarak. Detayları ve grafikleri çok iyi oyunun ama ben gerçekçilik açısından hiç sevmiyorum. Yani wildlands gibi biraz oyun ama silahlar gerçekçi değil.İkisi de bende var Breakpoint oynuyorum bu sıralar. Fiyatı önemli değil, zenginim zaten.
Stealth'den kastım Stealth türü işte. Taktiksel de olabilir gizlenerek cinayet işlemek de olabilir. Hitman gibi.