Sosyalde 6 aydır hatırı sayılır bir vakit geçirdik, karşılık beklemeden birbirimize yardım ettik, küçüklerimize sevgi büyüklerimize saygı duyduk, yeni şeyler öğrendik, birilerine bir şeyler öğrettik, oyun oynadık arkadaşlıklar kurduk...

Bazen de baktık ki bir yorum yaptığımızda veya bir konuya girdiğimizde pat o kişi/kişiler.

Bu konu altında sohbet etmeden sadece bizim için değerli, efsane, faydalı üyeleri, arkadaşlarımızı, dostlarımızı etiketliyoruz. :)
Önemli Kural: Recep Baltaş'ı etiketlemek yok! Adamı rahatsız etmeyelim efendiler! :)

Ben başlıyorum... Dostlarım, oyun arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yeri geldiğinde buluşup limonata içtiklerim.. 🤪 (spesifik bir sıra olmadan):

@Silinen üye @uintptr @Enes3078 @Liberteen @ADIWN @2230 @3586 @1151 @Chef @Ella Freya @1538 @Bütçe nedir @341 @150 @Stereo.Luigi99 @6873 @Vira @Devrimci Kedi @megaton @487 @Jack İşte @MasterSlenderTR @4142 @Astronotarda @6434 @7025 @Silinen üye @1589 @Çınar ÇİFTÇİ @Oreki @brkyozell @madelyn @144 @3268 @Toby Fox @4866 @tear @995

Hepinizi çok seviyorum. 💘 İyi ki de tanışmışız. Forum, forumdan daha fazlası olabiliyor gerçekten. Kıskananlar da çatlasın. (Başka forumlar) :p

Saf kafam yüzünden unuttuklarım da olabilir, affetsinler efendim. Bazılarınızı da sevmiyorumdur. (!!!) :D 🤡

Special thanks ve baş tacı, memleketlim, canım, cananım, BFF adayım, ablam ve bacım @Alice Büşra Alçınar 👑

Sohbet etmeyin lütfen. Bu şekilde tek bir yorum atarak devam ettirin. Bakalım çemberlerimiz ne kadar genişmiş?

@Yonga
@Violett
@uintptr
@Jack İşte
@Testo Unit
@Emile A239
@Enes3078
@Stereo.Luigi99
@144
@NorinRadd
@Liberteen
@Caner Uncu