Yıllarca diğer forumda hayalet olarak takıldıktan sonra 4 ay önce ansızın bu forumda aktif olma isteği içime doğdu. O yüzden sizin benden çok uzun zamandır haberiniz yok belki ama ben bazılarınızı yıllardır takip ediyorum.

Öncelikle gerek diğer forumda gerek de burada tecrübelerinden oldukça faydalandığım @Yener K ve @Recep Baltaş hocalarımı anmadan geçmeyeyim.

Benim bugüne kadar kendisine pek bir işim düşmemiş olsa da @Caner Uncu hocamın da yıllardır insanlara yardımcı olmaya çalıştığına şahitlik ederim. Onun yanı sıra yine insanlara olan yardımlarına en çok şahitlik ettiğim isimler; @vanillamint @Yonga ve @Yuki hocalarımdır.

Edebiyat konusundaki tutkusu ile bir teknoloji forumunda denk gelmiş olduğum @7025 hocam ve sinema konusunda aynı şekilde @dr.dre hocam da bu forumun bana göre önemli değerleridir.

@Leclerc hocam ile bugüne kadar bir iki sefer hariç pek F1 özelinde muhabbet edemedik ama ettiğimiz zamanlarda da bu konuda ne kadar donanımlı olduğunu ve bu sporu ne kadar sevdiğini anladığım an forumda bir F1 tutkunu daha olduğunu görmek beni oldukça mutlu etmişti.

@1577 @EiMiko ve @dacar1010 hocalarım da yine bu forumda denk geldiğim ve samimiyetlerine inandığım insanlar.

Unuttuğum da çok kişi vardır. Dediğim gibi ben aktif olarak aranıza katılalı çok uzun zaman olmuyor ama bu kısa zamanda bile burası bana pek çok insan kazandırdı. Hepinize bugüne kadarki her şey için teşekkür ediyorum.