Size Göre En Efsane, En Faydalı Üyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B

Bende diyordum canım kardeşim beni etiketler diye konuyu okuyordum.
@Silinen üye
@Yener K
@1222
@792
@dacar1010
@Pcman80
@Silverback Gorilla
@Yonga
@144
@3586
@Physic
@Enes3078
@Max Caulfield
Canım hocalarım ya.

Bende diyordum canım kardeşim beni etiketler diye konuyu okuyordum.
@Silinen üye
@Yener K
@1222
@792
@dacar1010
@Pcman80
@Silverback Gorilla
@Yonga
@144
@3586
@Physic
@Enes3078
@Max Caulfield
Canım hocalarım ya.
Canım kardeşim, canım hocam ben seni hiç unutur muyum? Aynı şekilde bende seni bekliyordum hiç yalan olmasın. Listeye başlarken direkt aklıma Sen, Polat, Galaxy ve Yonga geldi. Ardından diğer sevdiklerimi de etiketledim baş tacısınız baş tacı gedi yesin sizi! (!)

Sizi en son camıma bir şeyler fırlatıyorlardan biliyorum çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Hocam ben normalde sizi de etiketleyecektim ancak bazen bazı konularda trollük yaptığınızdan etiketlemedim, daha yapmayacağınızı düşünerek etiketliyorum. Seviliyorsunuz.

Benim de aklıma aynı kişiler geldi. Canımsın𓆩𓆪. Gedi yemesin yalasın sizi.

Bazen cıvıtabilirim ondan dolayı özür diliyorum zaten bayağı moralsizim şu aralar. Teşekkür ederim

En faydalı üye benim gözümde özellikle Technopat'taki katkıları ve yardımları için @Yener K hocamdır. Çok saygılar hocam.

Ayrıca eklentisiyle GIF profil hasretimi giderdiğinden dolayı @Stereo.Luigi99 hocamın da faydası çok oldu, ona da buradan selamlar.

@Violett, elimdeki efsane telefonu aldıran gizli efsane kahraman.

@Max Verstappen, yorumsuz. Seviyorum seni.

@madelyn, @Silinen üye, @62, @792, @brkdnmz, @Mali Demokratoğlu ve @Testo Unit listede yerlerini alırlar. Full respect.

@Emile A239, kendisi düşüncelerine çoğunlukla katıldığım, özellikle forum önerilerinde ekstra bir şey yazmama gerek bıraktırmayan hocamdır, kalemine sağlık.

@995, açtığı konularla gündemden kopmamamı sağlayan hocam, sana da sevgiler ve selamlar.

@Burkii, sana da selamlar F1'in efsanesi. Kendisiyle F1 üzerinde yeterince muhabbetimiz oldu.

Ve son olarak, yaşayan efsane @144. Olmadık zamanda halimi sorarak günümü güzelleştirdiğin için sağ ol hocam. İyi ki varsın.

Kendimi sadece forumda mutlu hissediyorum maalesef takmayayım diyorum hep aklımda oluyor. çok teşekkürler tekrardan.
Problem değil hocam, bende aynı çoğu arkadaşım forumdan kendimi burada rahat hissediyorum. Ben rahatsız olduğumdan demiyorum ban yemenden korkuyorum o yüzden yapma diyorum trollük hocam, yanlış anlama cansın tekrardan.

@Yonga @199 @Silinen üye (nebi yani), @995 @Emile A239 @3586 @683 @umut @Enes3078 @Leo @XEfe.Bey @Vira ve @Charles Smith.

Herkesi çok seviyorum. Canlarımsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…