Ya ben tüm forumu çok seviyorum, forum hayatım gibi. Buradaki herkesi kardeşim gibi görüyorum hepiniz kralsınız. Forumda @1138 tagı olsa herkesi etiketlerdim. Gerçi everyone etiketlendi şimdi de. Beni pek etiketlememişler ama canınız sağ olsun boş verin, he özel olarak diyebileceklerim: @792 @144 @Uyuyan Sincap @Physic @Astronotarda @Yonga @Vira @Toby Fox @brkdnmz @Bütçe nedir @Stereo.Luigi99 @Pcbilgilisi (bulamadım nedense kendisini) @Jack İşte @EmirElibol @Emile A239 @Yener K @Enes3078 @Ninja in Pyjama @uintptr @Jahrein Fan @1138 @egemen480164 @Efe İlhan Yüce @5297 @3586 @dacar1010 @Bekir @1547 @35gvm78 @mercha @199 @Youtura @Leo @1547 ve daha etiketleyemediğim nice nice niceleri etiketlenmediyseniz üzülmeyin, eşekliğime denk gelmiştir ve unutmuşumdur şimdiden etiketleyemediklerim için çok çok çok çok özür dilerim affedin beni. Tüm forumu etiketleyebilsem hepsini etiketlerdim herkese teşekkürler, bu forum cidden çok güzel iyi günler.

Bende diyordum canım kardeşim beni etiketler diye konuyu okuyordum.
@Silinen üye
@Yener K
@1222
@792
@dacar1010
@Pcman80
@Silverback Gorilla
@Yonga
@144
@3586
@Physic
@Enes3078
@Max Caulfield
Canım hocalarım ya.

Canım kardeşim, canım hocam ben seni hiç unutur muyum? Aynı şekilde bende seni bekliyordum hiç yalan olmasın. Listeye başlarken direkt aklıma Sen, Polat, Galaxy ve Yonga geldi. Ardından diğer sevdiklerimi de etiketledim baş tacısınız baş tacı gedi yesin sizi! (!)

Sizi en son camıma bir şeyler fırlatıyorlardan biliyorum :D çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :D 🖤🤍
Hocam ben normalde sizi de etiketleyecektim ancak bazen bazı konularda trollük yaptığınızdan etiketlemedim, daha yapmayacağınızı düşünerek etiketliyorum. Seviliyorsunuz.

Canım kardeşim, canım hocam ben seni hiç unutur muyum? Aynı şekilde bende seni bekliyordum hiç yalan olmasın. Listeye başlarken direkt aklıma Sen, Polat, Galaxy ve Yonga geldi. Ardından diğer sevdiklerimi de etiketledim baş tacısınız baş tacı gedi yesin sizi! (!)

Benim de aklıma aynı kişiler geldi. Canımsın𓆩🖤𓆪. Gedi yemesin yalasın sizi:D.

Canım kardeşim, canım hocam ben seni hiç unutur muyum? Aynı şekilde bende seni bekliyordum hiç yalan olmasın. Listeye başlarken direkt aklıma sen, polat, Galaxy ve yonga geldi. Ardından diğer sevdiklerimi de etiketledim baş tacısınız baş tacı gedi yesin sizi! (!)

Hocam ben normalde sizi de etiketleyecektim ancak bazen bazı konularda trollük yaptığınızdan etiketlemedim, daha yapmayacağınızı düşünerek etiketliyorum. Seviliyorsunuz.

Bazen cıvıtabilirim ondan dolayı özür diliyorum :( zaten bayağı moralsizim şu aralar. Teşekkür ederim 🫡🦅🖤

En faydalı üye benim gözümde özellikle Technopat'taki katkıları ve yardımları için @Yener K hocamdır. Çok saygılar hocam.

Ayrıca eklentisiyle GIF profil hasretimi giderdiğinden dolayı @Stereo.Luigi99 hocamın da faydası çok oldu, ona da buradan selamlar.

@Violett, elimdeki efsane telefonu aldıran gizli efsane kahraman.

@Max Verstappen, yorumsuz. Seviyorum seni. ❤️

@madelyn, @Silinen üye, @62, @792, @brkdnmz, @Mali Demokratoğlu ve @Testo Unit listede yerlerini alırlar. Full respect.

@Emile A239, kendisi düşüncelerine çoğunlukla katıldığım, özellikle forum önerilerinde ekstra bir şey yazmama gerek bıraktırmayan hocamdır, kalemine sağlık.

@995, açtığı konularla gündemden kopmamamı sağlayan hocam, sana da sevgiler ve selamlar.

@Burkii, sana da selamlar F1'in efsanesi. 😁 Kendisiyle F1 üzerinde yeterince muhabbetimiz oldu.

Ve son olarak, yaşayan efsane @144. Olmadık zamanda halimi sorarak günümü güzelleştirdiğin için sağ ol hocam. İyi ki varsın.

Kendimi sadece forumda mutlu hissediyorum 🥹 maalesef takmayayım diyorum hep aklımda oluyor. :( çok teşekkürler tekrardan.
Problem değil hocam, bende aynı çoğu arkadaşım forumdan kendimi burada rahat hissediyorum. Ben rahatsız olduğumdan demiyorum ban yemenden korkuyorum o yüzden yapma diyorum trollük hocam, yanlış anlama cansın tekrardan.

Sosyalde 6 aydır hatırı sayılır bir vakit geçirdik, karşılık beklemeden birbirimize yardım ettik, küçüklerimize sevgi büyüklerimize saygı duyduk, yeni şeyler öğrendik, birilerine bir şeyler öğrettik, oyun oynadık arkadaşlıklar kurduk...

Bazen de baktık ki bir yorum yaptığımızda veya bir konuya girdiğimizde pat o kişi/kişiler.

Bu konu altında sohbet etmeden sadece bizim için değerli, efsane, faydalı üyeleri, arkadaşlarımızı, dostlarımızı etiketliyoruz. :)
Önemli Kural: Recep Baltaş'ı etiketlemek yok! Adamı rahatsız etmeyelim efendiler! :)

Ben başlıyorum... Dostlarım, oyun arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yeri geldiğinde buluşup limonata içtiklerim.. 🤪 (spesifik bir sıra olmadan):

@Silinen üye @uintptr @Enes3078 @Liberteen @ADIWN @2230 @3586 @1151 @Chef @Ella Freya @1538 @Bütçe nedir @341 @150 @Stereo.Luigi99 @6873 @Vira @Devrimci Kedi @megaton @487 @Jack İşte @MasterSlenderTR @4142 @Astronotarda @6434 @7025 @Silinen üye @1589 @Çınar ÇİFTÇİ @Oreki @brkyozell @madelyn @144 @3268 @Toby Fox @4866 @tear @995

Hepinizi çok seviyorum. 💘 İyi ki de tanışmışız. Forum, forumdan daha fazlası olabiliyor gerçekten. Kıskananlar da çatlasın. (Başka forumlar) :p

Saf kafam yüzünden unuttuklarım da olabilir, affetsinler efendim. Bazılarınızı da sevmiyorumdur. (!!!) :D 🤡

Special thanks ve baş tacı, memleketlim, canım, cananım, BFF adayım, ablam ve bacım @Alice Büşra Alçınar 👑

Sohbet etmeyin lütfen. Bu şekilde tek bir yorum atarak devam ettirin. Bakalım çemberlerimiz ne kadar genişmiş?
@Yonga @199 @Silinen üye (nebi yani), @995 @Emile A239 @3586 @683 @umut @Enes3078 @Leo @XEfe.Bey @Vira ve @Charles Smith.

Herkesi çok seviyorum.❤️ Canlarımsınız.😘😘😘