Detaylar
Kim cevapladı?“@199 @792 @Yonga @1151 @Silinen üye @Bütçe nedir @Physic @2230 @3586 @Ertuğ Eroğlu @Essex @1538 @144 @NoobSolid26 @Pcbilgilisi @Heribert Yavuz @Çınar ÇİFTÇİ @Chef @Whysoserius (yeni ismini bulamadım)
@Stereo.Luigi99 @Jack İşte @995 @Liberteen
Havalı adamlar.
Ve takip ettiğim veya beni takip eden üyeler!
- Makaleler
- 3
Eksik yazıp insanları kırmayayım. Nefret ettiğim çok üye yok zaten.
Son düzenleme:
Çınar hocam sen Nick'ini mi değiştirdin? Hiç fark etmedim imzanızda çınar çiftçi yazana dek.
- Makaleler
- 1
@Cruslan @001 @brkdnmz @Stereo.Luigi99 @199 @Silinen üye @3586 @Silinen üye @2230 @Yonga @29 @Physic (Konqi vardı ama ismini hatırlamıyorum)
İsmi aklıma gelmeyen tonlarca kişi olabilir, kusura bakmayın.
İsmi aklıma gelmeyen tonlarca kişi olabilir, kusura bakmayın.
- Makaleler
- 3
Öyle oldu. Vakti gelince eski haline çevireceğim.Çınar hocam sen Nick'ini mi değiştirdin? Hiç fark etmedim imzanızda çınar çiftçi yazana dek.
Sizi'de bu konuya etiketledim diye sayın hocam ben bırakıp gittiniz diye sanıyordum çok mutlu oldum. İyi ki bu forumdasınız.
Canım saygı değer yonga hocam cansın eksik olma seviliyorsun.Sosyalde 6 aydır hatırı sayılır bir vakit geçirdik, karşılık beklemeden birbirimize yardım ettik, küçüklerimize sevgi büyüklerimize saygı duyduk, yeni şeyler öğrendik, birilerine bir şeyler öğrettik, oyun oynadık arkadaşlıklar kurduk...
Bazen de baktık ki bir yorum yaptığımızda veya bir konuya girdiğimizde pat o kişi/kişiler.
Bu konu altında sohbet etmeden sadece bizim için değerli, efsane, faydalı üyeleri, arkadaşlarımızı, dostlarımızı etiketliyoruz.
önemli kural: Recep Baltaş'ı etiketlemek yok! Adamı rahatsız etmeyelim efendiler!
Ben başlıyorum... Dostlarım, oyun arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yeri geldiğinde buluşup limonata içtiklerim.(spesifik bir sıra olmadan):
@Silinen üye @uintptr @Enes3078 @Liberteen @ADIWN @2230 @3586 @1151 @Chef @Ella Freya @1538 @Bütçe nedir @341 @150 @Stereo.Luigi99 @6873 @Vira @Devrimci Kedi @megaton @487 @Jack İşte @MasterSlenderTR @4142 @Astronotarda @6434 @7025 @Silinen üye @1589 @Çınar ÇİFTÇİ @Oreki @brkyozell @madelyn @144 @3268 @Toby Fox @4866 @tear @995
Hepinizi çok seviyorum.iyi ki de tanışmışız. Forum, forumdan daha fazlası olabiliyor gerçekten. Kıskananlar da çatlasın. (başka forumlar)
Saf kafam yüzünden unuttuklarım da olabilir, affetsinler efendim. Bazılarınızı da sevmiyorumdur. (!)![]()
Special thanks ve baş tacı, memleketlim, canım, cananım, bff adayım, ablam ve bacım @Alice Büşra Alçınar
Sohbet etmeyin lütfen. Bu şekilde tek bir yorum atarak devam ettirin. Bakalım çemberlerimiz ne kadar genişmiş?
- Makaleler
- 7
Sende öylesin güzel insan tüm forumu etiketlesem dolup taşar buralar başyapıt güzel insanlarsınız sizleri seviyorum.