Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
Gemini. Başta GPT derdim de sesli modunda beni bir yerinden dinliyor ve görsel işlemesi ücretsiz versiyon için konuşuyorum aşırı hantal çalışıyor.
- Makaleler
- 1
Normal text için Gemini, görsel için ne kadar sevmesemde ChatGPT.
creazy
Başarılı
Gemini. Başta GPT derdim de sesli modunda beni bir yerinden dinliyor ve görsel işlemesi ücretsiz versiyon için konuşuyorum aşırı hantal çalışıyor.
Gemini bazen sapıtıyor. Mesela yeni bir şey istiyorum ama eski konuları hatırlayıp daha önce yaptığını tekrar yapıyor; pek anlamadım. Bazen de “hata oluştu” gibi uyarılar veriyor, kısacası kafası karışıyor gibi. Sizde de hiç böyle bir şey oldu mu?
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Gemini bazen sapıtıyor. Mesela yeni bir şey istiyorum ama eski konuları hatırlayıp daha önce yaptığını tekrar yapıyor; pek anlamadım. Bazen de “hata oluştu” gibi uyarılar veriyor, kısacası kafası karışıyor gibi. Sizde de hiç böyle bir şey oldu mu?
Oluyor. İkisinde de algılamama sorunu var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Gemini sınırsız her şeyi.
Gemini daha iyi ama ben metin tabanlıyım diyip hata veriyor bazen.
- Makaleler
- 20
Gemini Pro.
Yapabileceklerinden basit bir örnek vereyim, Techolay için yazılım güncellemelerini takip edebileceğim Python ile çalışan bir araç yaptırmıştım. Henüz nihai hali değil ancak şu an şöyle görünüyor:
Yapabileceklerinden basit bir örnek vereyim, Techolay için yazılım güncellemelerini takip edebileceğim Python ile çalışan bir araç yaptırmıştım. Henüz nihai hali değil ancak şu an şöyle görünüyor:
creazy
Başarılı
Gemini Pro.
Eki Görüntüle 215041
Hocam peki Gemini'de Pro, Plus, Ultra gibi sürümler var. Bunlarda düşünen, Pro hızlı gibi farklar oluyor mu? Paket değişince verilen cevapların kalitesi de değişiyor mu? Mesela Pro sürümünü alınca Plus'tan daha mı iyi çalışır, yoksa sadece limitler mi değişir? Merak ettim.
- Makaleler
- 20
Denemedim, bir şey diyemem bu konuyla ilgili.Hocam peki Gemini'de Pro, Plus, Ultra gibi sürümler var. Bunlarda düşünen, Pro hızlı gibi farklar oluyor mu? Paket değişince verilen cevapların kalitesi de değişiyor mu? Mesela Pro sürümünü alınca Plus'tan daha mı iyi çalışır, yoksa sadece limitler mi değişir? Merak ettim.