Arc B780 32 GB diye high-end bir kart çıkarsa direkt alıp yeşil takım vs. kırmızı takım tartışmalarını ay çekirdeği yiyerek izleyeceğim. Taraf olmaktan sıkıldım, ruhum İsviçre benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD lobisi forumu çökertmeye çalıştı. Çok zayıf bir teşebbüs.

OpenCL 3.0'nız, GDDD7'niz, yeni nesil PSU bağlantınız yok. Çağdışı donanımlarla ürün satıyor firmanız. Yeni DirectX özelliklerini bile çoğu model desteklemiyor ve bazısı hiçbir AMD ürününde çalışmıyor. Intel bile daha kaliteli ve düzgün. Tek sorunu düşük performans alınıyor çoğu şeyde o kadar.
Hocam ben de takılmıştım zaten.:hehehe:

Son düzenleyen: Moderatör:
5600XT zamanı yaşamadığım sorun kalmadı; sürücü hataları, siyah ekran, WattMan, oyun içi FPS kasıyormuş gibi gözükmesi vs. uzar gider. Yeşil forumda kırdığımı söylediğim bir konu olması lazım.

Eskilerden o kartlar aşırı sorunluydu, 7000, 9000 serisini bilmiyorum ama Reddit üzerinde acayip fazla şikayet var. Özellikle Sapphire AMD birleşmesi sıkıntılı, ben de önermem. 7900XT kullanıp memnun olan ve sıkıntı çeken 50-50 denebilir herhalde.

AMD kartlar güç kaynağı seçiyor. Sorunlar genelde PSU kaynaklı oluyor. Sapphire'de 5700 XT kullanmıştım zamanında. Memnundum.

Her yerde ve neredeyse herkese Radeon öneriliyor ama pazar payına bakınca işler garipleşiyor.

Hak ediyor NVIDIA çünkü. Oyun desteği daha iyi, yazılımları çok daha iyi, sürücüleri daha iyi. Biraz pahalı ve VRAM cimriliği yapıyor. Onun da suçu AMD'nin ayak uyduramaması.

FSR 4 destekli oyunların sayısı 100 bile değil. DLSS 4.5 destekli oyunların sayısı 200'den fazlaydı en son.

Her yerde ve neredeyse herkese Radeon öneriliyor ama pazar payına bakınca işler garipleşiyor.

Ezbere öneri verenler, "Sürekli oyun oynayacaksan AMD, değilse NVIDIA al" diyorlar. NVIDIA teknolojiyle AMD'yi eziyor, adam hâlâ "Saf gücü çok iyi" diyor; karşındaki DLSS ve Frame Gen açıp senin saf gücünü bir hiçe çeviriyor. En son bir haberde %5'lere kadar gerilemiş pazar payı.

ATI 6450, 550, 580, 5500 XT, 6600 XT ve güncel olarak 9060 XT 16 GB kullanıyorum, arkadaşım da 9070 XT Nitro+ kullanıyor; çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ve yaşamadık.