3 yıldan fazladır şahsen ASUS Dual RX 6700 XT kullanıyorum. WattMan hatası 10-15 arası yaşadım. The Last of Us Part I'de birkaç defa kilitlenme yaşadım, sonra sorun olmadı. Yeni sürücülerle de son 1 yılda tek tük dışında hiç WattMan ve kilitlenme yaşamadım. Piyasadaki popüler AAA oyunlarının çoğunu bitirdim. Şimdiye kadar kart hiçbirinde kasma ve donma yaşatmadı. Tüm AAA oyunlarını da Ultra ve High ayarlarında oynadım.

Eskisi kadar bu sorunlar yok ama NVIDIA kadar kusursuz değil. Bu şekil olursa AMD alır mısın derseniz alırım. Keşke hiç olmasaydı ama çok büyük sorunlar yaşanmadı bende.

O kadar sorunsuz dediğiniz NVIDIA bana kaç defa driver problemi yaşattı. Yeni sürümlerini kullanamaz oldum. Bundan önce AMD'de driver sorunu yaşayanlara eski sürüm önerirlerdi, şu an aynısını yaşıyorum. Fazla oyun oynayan birisi de değilim. CUDA çekirdeğiyle de işim yok. Tekrar NVIDIA almam mesela. Merak eden olursa, 4060M ile bu problemleri yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 9060 XT Pulse var. Kartta 1 kere sorun yaşadım, onda da MPO Fix, TDR Fix atmam gerekiyormuş. Ondan sonra sorun yaşamadım.

Tüketici bunu bilmezse kartı çıkarana kadar bu sorunları yaşamaya devam eder mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA lobisi yine iş başında yeğen, bizim AMD'leri yine bozacak, WattMan aldırtacaklar. Lakin biz bu oyunları çok gördük, bu oyunlara gelmeyiz. Onların DLSS'i varsa bizim VRAM'imiz var.

OpenCL 3.0'ınız, GDDR7'niz, yeni nesil PSU bağlantınız yok. Çağ dışı donanımlarla ürün satıyor firmanız. Yeni DirectX özelliklerini bile çoğu model desteklemiyor ve bazısı hiçbir AMD ürününde çalışmıyor. Intel bile daha kaliteli ve düzgün. Tek sorunu, çoğu şeyde düşük performans alınıyor, o kadar.

Elimden onlarca NVIDIA ve AMD kart geçmiştir. AMD'de sorun yaşamadığım kart olmadı. Ne zaman elime AMD kart geçse, o iş 2-3 kat daha uzun sürüyor.
Yazılımı çöp. Kayıt yapıyorsun, kayıtlar kayboluyor. Stutter, çökme sorunları da oluyor.