Reki Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 86 Beğeniler 65 Bugün 03:14 #1 Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum.
Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.453 Çözümler 6 Beğeniler 1.407 Bugün 04:28 #2 Reki dedi: Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial experiments lain, paranoia agent, boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Monster. https://obluda.fandom.com/wiki/Johan_Liebert
Reki dedi: Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial experiments lain, paranoia agent, boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Monster. https://obluda.fandom.com/wiki/Johan_Liebert
Neurotic Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 597 Çözümler 1 Beğeniler 352 Yer Teyvat Bugün 04:30 #3 Aslında nete bakınca bazı sonuçlar çıkıyor siz yine öyle aratıp bulduğunuz serileri izleyin. Misal "Şizofreni, Psikoz, Paranoya, Anksiyete, Depresyon temalı animeler" diye aratılabilir.
Aslında nete bakınca bazı sonuçlar çıkıyor siz yine öyle aratıp bulduğunuz serileri izleyin. Misal "Şizofreni, Psikoz, Paranoya, Anksiyete, Depresyon temalı animeler" diye aratılabilir.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.144 Çözümler 9 Beğeniler 3.013 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 04:48 #4 Reki dedi: Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Evangelion Spoiler 25 Ve 26. Bölümlerdeki kısımlar şizofreni ile ilgili miydi ki? Öyle değil diye biliyorum. Psikijinin başka durumlarından bahsediyor olması lazım.
Reki dedi: Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz? Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Evangelion Spoiler 25 Ve 26. Bölümlerdeki kısımlar şizofreni ile ilgili miydi ki? Öyle değil diye biliyorum. Psikijinin başka durumlarından bahsediyor olması lazım.