Reki

Çalışkan
Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz?

Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum.

Aslında nete bakınca bazı sonuçlar çıkıyor siz yine öyle aratıp bulduğunuz serileri izleyin. Misal "Şizofreni, Psikoz, Paranoya, Anksiyete, Depresyon temalı animeler" diye aratılabilir.

Ana karakterin şizofren olduğu, ana karakterin ruh halini, gördüğü şeyleri anlatan karamsar, depresif animeler önerebilir misiniz?

Evangelion'un 25-26. bölümü, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent, Boogiepop Phantom gibi animelerden bahsediyorum.
25 Ve 26. Bölümlerdeki kısımlar şizofreni ile ilgili miydi ki? Öyle değil diye biliyorum. Psikijinin başka durumlarından bahsediyor olması lazım.

25 Ve 26. Bölümlerdeki kısımlar şizofreni ile ilgili miydi ki? Öyle değil diye biliyorum. Psikijinin başka durumlarından bahsediyor olması lazım.
Karakterin iç halini anlatıyor ama görünen imgeler şizofren bir bireyin iç dünyasına benziyor. Yani evet pek alakası yok ama karakterin psikolojik sorunlarını anlattığı için yazmak istedim.