Skyrim alınır mı?

cemkaraca

Yetkin
Sizce alınır mı? Ne dersiniz? 2025 yılında oynanır mı?

Modlarla müthiş oluyor. Müsait olursam bende bulabildiğim bütün modları kuracağım.

Karakterimi aşırı derecede feminen yapmak için çok uğraştım, modlarla tam istediğim gibi oldu. Ben sırf bu yüzden Elden Ring'i oynamadım ve bitirmedim çünkü kendimi sexy hissetmek istiyorum başka bir nedeni ise oyunu rehbersiz oynaması imkansız olması, hediye gelmişti gerçi bana oyun. Çok da umurumda değil.

Alınır, mod konusunda en zengin oyunlardan birisi. Almışken mod paketlerinin gereksinimlerinden dolayı Anniversary Edition almanızı öneririm. Wabbajack gibi araçlarla tek tıkla 1000 tane modu kurup bambaşka bir oyun haline bile gelebiliyor.

Alınır, oynanır. İlk oynanış için modlamanı tavsiye etmem.

Başka bir nedeni ise oyunu rehbersiz oynaması imkansız olması.
Objectively wrong, böyle bir şey yok. ELDEN RING rehbere bakmadan rahatlıkla oynanabilecek bir oyun. Oyun nereye gitmen gerektiğini sana açıkça söylüyor, gerisi keşif zaten guide gerekmiyor.

Oyun nereye gitmen gerektiğini sana açıkça söylüyor, gerisi keşif zaten guide gerekmiyor.
O türü hiç oynamayan için kafa karıştırıcı olabiliyor hocam mesela o türü hiç oynamamış ama çok fazla çeşitli oyun oynayan birisinin oyun kültürü oturmuştur neyin ne olduğunu bilir onlar bile biraz zorlanırken oyunlarla çok içli dışlı olmayan birisi için Elden Ring, souls türü için iyi bir başlangıç olmayacaktır. Atı bulamadan ilerlemeye çalışıp beceremeyip silen çok kişi var.

2025 yılında oynanır mı?
SKYRIM'ın yılı yoktur 3025'te bile oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…