Detaylar
Kim cevapladı?Alınır, harika oyun. Zaten mod desteği de var, eski gelirse modlarsın.
Sizce alınır mı? Ne dersiniz? 2025 yılında oynanır mı?
Çok fazla mod kurduğunuzda karakteriniz bir tanrıça kadar güzel olabiliyor ve oyun gerçekten zevkli oluyor ama modsuz çöp bir oyun.
İtachi Uchiha
Yetkin
Modsuz eh işte, güzel oyun. Ama modlarla müthiş oluyor. Ben 150-200 mod kurmuştum. 1000 tane kuranda var.
Modsuz eh işte, güzel oyun. Ama modlarla müthiş oluyor. Ben 150-200 mod kurmuştum. 1000 tane kuranda var.
Ben 2000+ mod kurmuşumdur, neden oynuyorum bende bilmiyorum ruh hastasıyım herhalde.
İtachi Uchiha
Yetkin
Modlarla müthiş oluyor. Müsait olursam bende bulabildiğim bütün modları kuracağım.Ben 2000+ mod kurmuşumdur, neden oynuyorum bende bilmiyorum ruh hastasıyım herhalde.
Modlarla müthiş oluyor. Müsait olursam bende bulabildiğim bütün modları kuracağım.
Karakterimi aşırı derecede feminen yapmak için çok uğraştım, modlarla tam istediğim gibi oldu. Ben sırf bu yüzden Elden Ring'i oynamadım ve bitirmedim çünkü kendimi sexy hissetmek istiyorum başka bir nedeni ise oyunu rehbersiz oynaması imkansız olması, hediye gelmişti gerçi bana oyun.
Zaranon
Uzman
Alınır, mod konusunda en zengin oyunlardan birisi. Almışken mod paketlerinin gereksinimlerinden dolayı Anniversary Edition almanızı öneririm. Wabbajack gibi araçlarla tek tıkla 1000 tane modu kurup bambaşka bir oyun haline bile gelebiliyor.
Alınır, oynanır. İlk oynanış için modlamanı tavsiye etmem.
Objectively wrong, böyle bir şey yok. ELDEN RING rehbere bakmadan rahatlıkla oynanabilecek bir oyun. Oyun nereye gitmen gerektiğini sana açıkça söylüyor, gerisi keşif zaten guide gerekmiyor.Başka bir nedeni ise oyunu rehbersiz oynaması imkansız olması.
Öküz
Uzman
O türü hiç oynamayan için kafa karıştırıcı olabiliyor hocam mesela o türü hiç oynamamış ama çok fazla çeşitli oyun oynayan birisinin oyun kültürü oturmuştur neyin ne olduğunu bilir onlar bile biraz zorlanırken oyunlarla çok içli dışlı olmayan birisi için Elden Ring, souls türü için iyi bir başlangıç olmayacaktır. Atı bulamadan ilerlemeye çalışıp beceremeyip silen çok kişi var.Oyun nereye gitmen gerektiğini sana açıkça söylüyor, gerisi keşif zaten guide gerekmiyor.
SKYRIM'ın yılı yoktur 3025'te bile oynanır.