Ömer_Yeter
Yetkin
Şu an da 6 dolar. Sizce alınır mı? Beni uzun süre götürür mü?
Son düzenleme:
Onun fiyatı dudak uçurtucu sanki....Zamanında devrim yapmış bir oyun ama zamana karşı eskidiğini reddetmemek lazım. Eğer Elder Scrolls hikayesini merak ediyorsanız ve yeni oyuna hazırlanmak istiyorsanız Oblivion:Remastered sonrası oynanabilir ama sırf bir oyun oynamak için Skyrim oynanmaz diye düşünüyorum.
Zamanında devrim yapmış bir oyun ama zamana karşı eskidiğini reddetmemek lazım.
Vay arkadaş, sebebi nedir?ama sırf bir oyun oynamak için Skyrim oynanmaz diye düşünüyorum.
İyi de oblivion Remastered'da oynanış yeniliği yok ki. Fersah fersah eski bir oyun grafik güncellemesi aldı, birkaç basit oynanış iyileştirmesi aldı.
Ayrıca Skyrim vanilla olarak bile eski bir oyun sayılmaz, hâlâ bu oyunun sunabildiği şeyi sunabilen oyun sayısı 5'i geçmez. Adamlar oyun içi mod mağazası bile eklediler, inciğinden cıncığına kadar değiştirebiliyorsun oyunda hoşuna gitmeyen kısmı.
Vay arkadaş, sebebi nedir?
Dediğiniz modları yapabilmesi ve özelliğini anlaması için arkadaşın oyunu bir kere bitirmiş olması lazım. Modları bilen insanlar düzgün seçip uydurabiliyor, oyunu hiç oynamamış birisine onlarca mod yükletip oynatmanın pek manalı bir iş olduğunu düşünmüyorum.