Zamanında devrim yapmış bir oyun ama zamana karşı eskidiğini reddetmemek lazım. Eğer Elder Scrolls hikayesini merak ediyorsanız ve yeni oyuna hazırlanmak istiyorsanız Oblivion:Remastered sonrası oynanabilir ama sırf bir oyun oynamak için Skyrim oynanmaz diye düşünüyorum.
Onun fiyatı dudak uçurtucu sanki....

Zamanında devrim yapmış bir oyun ama zamana karşı eskidiğini reddetmemek lazım.

İyi de Oblivion Remastered'da oynanış yeniliği yok ki. Fersah fersah eski bir oyun grafik güncellemesi aldı, birkaç basit oynanış iyileştirmesi aldı. Hani Skyrim'e eskidi deyip minimum oynanış yeniliği getiren remastered Oblivion'u eklemen hikaye açısından uygun da diğeri açısından bağımsız, yanlış baya.

Ayrıca Skyrim vanilla olarak bile eski bir oyun sayılmaz, hâlâ bu oyunun sunabildiği şeyi sunabilen oyun sayısı 5'i geçmez. Adamlar oyun içi mod mağazası bile eklediler, inciğinden cıncığına kadar değiştirebiliyorsun oyunda hoşuna gitmeyen kısmı.
ama sırf bir oyun oynamak için Skyrim oynanmaz diye düşünüyorum.
Vay arkadaş, sebebi nedir?

İyi de oblivion Remastered'da oynanış yeniliği yok ki. Fersah fersah eski bir oyun grafik güncellemesi aldı, birkaç basit oynanış iyileştirmesi aldı.

Ayrıca Skyrim vanilla olarak bile eski bir oyun sayılmaz, hâlâ bu oyunun sunabildiği şeyi sunabilen oyun sayısı 5'i geçmez. Adamlar oyun içi mod mağazası bile eklediler, inciğinden cıncığına kadar değiştirebiliyorsun oyunda hoşuna gitmeyen kısmı.

Vay arkadaş, sebebi nedir?

Oynanış olarak yeniliği yok ama grafiksel ve motor bakımından daha taze Oblivion. Skyrim ise vanilla olarak eski bir oyun sayılır 14. yılına girecek önümüzdeki ay. Dediğiniz modları yapabilmesi ve özelliğini anlaması için arkadaşın oyunu bir kere bitirmiş olması lazım. Modları bilen insanlar düzgün seçip uydurabiliyor, oyunu hiç oynamamış birisine onlarca mod yükletip oynatmanın pek manalı bir iş olduğunu düşünmüyorum. Zaten tahminimce yeni Elder Scrolls oyunu çıkmadan Skyrim Remastered olarak tekrar çıkar o yüzden beklemekte fayda var.

Dediğiniz modları yapabilmesi ve özelliğini anlaması için arkadaşın oyunu bir kere bitirmiş olması lazım. Modları bilen insanlar düzgün seçip uydurabiliyor, oyunu hiç oynamamış birisine onlarca mod yükletip oynatmanın pek manalı bir iş olduğunu düşünmüyorum.

Fikrine saygı duyarım da, hani haklı olduğun bir yanı bile yok diyebilirim. Skyrim'i modlaman için oyunu bitirmen neden gereksin abi? Hani "better horses" modu diyelim, oyunda atları biraz düzenliyor, ne bileyim "better map" haritanın görünümünü düzenliyor. Hani eski olan kısımları yok değil ama şunu modlamak için neden oyunu bitirsin gözünü seveyim? :LOL:

Diğer soruma cevap alamadım.