Detaylar
Kim cevapladı?Neler neler gördüm az önce. Of of. Resim tablosu gibi oyun.Skyrim'in grafikleri bu arada öyle aman aman kötü değil. Evet bir RTX'lik değil ama güzel bir moda sokuyor. Şahsen ben seviyorum ve resimde de gayet hoş.
Oyun manzaraları güzel ama grafik detayları ve kaplama kalitesi ilk çıktığı zaman bile çok iyi değildi. Hatta kaplama kalitesinin düşüklüğünden dolayı büyük bir oyun olmasına rağmen ilk çıktığı dönem sadece 6 GB civarı bir yer kaplıyordu.
Muhtemelen güzel gelmesinin nedeni oyun dünyasının tasarımının farklı manzaraları çok güzel sunması. Skyrim'in şu ana kadar yapılmış en kompakt ve en iyi tasarımlı haritalardan birine sahip olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen güzel gelmesinin nedeni oyun dünyasının tasarımının farklı manzaraları çok güzel sunması. Skyrim'in şu ana kadar yapılmış en kompakt ve en iyi tasarımlı haritalardan birine sahip olduğunu düşünüyorum.
Hiçbir oyun Skyrim gibi etki bırakmaz ha. Ben bayağıdır oynuyorum, yani konuyu açtığımda yeni başlamıştım ve ara vermeden oynadım. Gördüm ki aşırı detaylı bir oyun.Oyun manzaraları güzel ama grafik detayları ve kaplama kalitesi ilk çıktığı zaman bile çok iyi değildi. Hatta kaplama kalitesinin düşüklüğünden dolayı büyük bir oyun olmasına rağmen ilk çıktığı dönem sadece 6 GB civarı bir yer kaplıyordu.
Önceden 10 saat Morrowind deneyimim var. O da çok süper oyun.
Hocam bu special edition versiyonu muhtemelen ondan dolayı güzel, çıktığı dönem çizim mesafesi ve kaplamalar bu kadar net değildi ama çıktığı dönemde (2011) oldukça sağlam grafikleri vardı;Eki Görüntüle 108790
Böyle grafikler vardı da biz mi oynamadık?.
Mod yapmadım hiç. Bu haliyle çok güzel gözüküyor.
Skyrim'i modlayarak oynamanı tavsiye ederim ben 600'den fazla mod ile 1000 saate yakın oynadım aşağıda basit bir mod listesi paylaşmıştım göz atabilirsin.
@Seraphenthia O zaman önce Temel araçlar ve Temel modları kurman lazım (başlamadan önce oyunun temiz bir kurulumunu yedek alırsan senin için daha sağlıklı olur çünkü yanlış bir şey yapma ihtimalin olabilir;
Temel araçlar
Temel araçlar
- Vortex Mod Manager (Modları düzenleyip kurman için gereken araç, modları Skyrim'e rahatça entegre etmeni sağlar)
- LOOT (Modları sıraya sokarak yüklenirken sorunsuz yüklenmesini sağlar)
- SKSE (Modların Skyrim'e yetirilmesini sağlar oyunu başlatırken SKSE üzerinden başlatmak gerekir)
- ...
Anniversy sürümü bu. Bunun modlaması zor. Bir de çok ilerledim oyuna. Bitişe 3-4 ana görev kaldı.Hocam bu special edition versiyonu muhtemelen ondan dolayı güzel, çıktığı dönem çizim mesafesi ve kaplamalar bu kadar net değildi ama çıktığı dönemde (2011) oldukça sağlam grafikleri vardı.
Anladım sorun değil ama bence modlamayı deneyimlemeyi ihmal etme çünkü Skyrim modlamak, oynamaktan daha eğlenceli, bu arada Ralof ile ilerlemişsin gözümden kaçmadı seviliyorsun. 
ALL HAİL ULFRİC THE TRUE HİGH KİNG
Arkadaşlar bu oyun, manyak bir şey onu belirtim. Ben modsuz oynuyorum ama oyun o kadar çeşitlil, o kadar derin ki anlatamam. Örneğin bir bölgeye gidiyorum mevsim yazken bir anda fırtınalar kopmaya başlıyor, atmosfer o biçim değişiyor, manyak his. Adamlar hakkatten yapmış ha. Skyrim çok süper oyun.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Vatan haini.Anladım sorun değil ama bence modlamayı deneyimlemeyi ihmal etme çünkü Skyrim modlamak, oynamaktan daha eğlenceli, bu arada Ralof ile ilerlemişsin gözümden kaçmadı seviliyorsun.
Tam tersine Ulfric ve Stormcloak'lar vatanseverler. Nord'ların tanrılarından olan Talos'a tapınmayı Altmer ırkı Nord'lara yasaklıyorlar, üstüne ülkeyi Imperial'lar ile birlikte işgal ediyorlar. O anda Solitude'da oturan kraliçenin ölü kocası aslında vatan hainiydi. Skyrim Nord'larındır, yüksek elf ya da emperyallerin değil!
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-