mauroicardi99
Yetkin
X-Plane 11 indirmeyi düşünüyorum. Aklımda 2 soru var, güzel mi (oynanış vb.) Ve İstanbul havalimanı var mı?
Sisteminiz iyi ise MFS2020 grafiklerine yakın kalitede oynayabilirsiniz.X-Plane 11 indirmeyi düşünüyorum. Aklımda 2 soru var, güzel mi (oynanış vb.) Ve İstanbul havalimanı var mı?
Adana/Şakirpaşa havalimanı var mıydı hatırlıyor musunuz?Bayadır girmedim var İstanbul var mıydı hatırlıyorum. İzmir vs. Vardı da.
Adana/Şakirpaşa havalimanı var mıydı hatırlıyor musunuz?
Videoda var. Hatılamadığım için anca bu şekilde göstereyim dedim.Adana/Şakirpaşa havalimanı var mıydı hatırlıyor musunuz?
X-Plane 11 indirmeyi düşünüyorum. Aklımda 2 soru var, güzel mi (oynanış vb.) Ve İstanbul havalimanı var mı?
MSFS daha iyi doğru fakat bir o kadar da iyi bir sistem istiyor.MSFS her yönden daha iyidir diye düşünüyorum, scenery indirerek mükemmel bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Hocam öncelikle 20 yıllık bir simülatörü kullanıyorum (FSX:Steam Edition). Steam'de hala satılıyor ama biraz fazla fiyatı ben crack indirdim. Şu an VATSIM'de bile uçuyorum FSX ile, VATSIM ne diye soracak olursan online uçuş platformu. Yani her simülatörden kullanıcılar uçabiliyor burada gerekli bilgiye sahipse.Benim bilgisayarın MSFS kaldırması imkansız. X-Plane 11'de sanırım iyi bir oyun değil. Ben MSFS videolarını izlemeye devam edeyim.
Bunları yükleyemedim diye eFootball yükleyeyim dedim, Steam çökmüş. Galiba biraz şanssızım.
Çok fazla pratik gerektiriyor. Bir günde şak diye öğrenilmez zaten. Bunların bir ton prosedürü var. Uça uça öğreniyorsunuz hocam.Uçak sürmesi çok zor haberiniz olsun, internetten kafede oynamıştım çok uğraştım.
Teşekkürler.Hocam öncelikle 20 yıllık bir simülatörü kullanıyorum (FSX:Steam Edition). Steam'de hala satılıyor ama biraz fazla fiyatı ben crack indirdim. Şu an VATSIM'de bile uçuyorum FSX ile, VATSIM ne diye soracak olursan online uçuş platformu. Yani her simülatörden kullanıcılar uçabiliyor burada gerekli bilgiye sahipse.
X-Plane fizik olarak diğer bütün simülatörlerden üstün bir simülasyon bu arada. İstanbul havalimanı var mıdır bilmiyorum ama ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz zaten olmasa da. FSX için yapılan Sabiha Gökçen havalimanını kullanıyorum bende ama bir adet pist (06L/24R) var sadece çünkü 2. pist 2023 yılında inşa edilmiş ve tabii ki neredeyse 2015'ten sonra FSX'e bir mod yapılmıyor.
Çok fazla pratik gerektiriyor. Bir günde şak diye öğrenilmez zaten. Bunların bir ton prosedürü var. Uça uça öğreniyorsunuz hocam.
@mauroicardi99 bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.