Daha önceden hiç modlu skyrim oynamadıysan bu kadar büyük mod paketine girmeni önermem.

Premium alırsan arkana yaslanırsın ya da gider dışarda dolaşırsın fark etmez tüm indirme ve kurmaları wabbajack halleder sana ayrıyeten belirtilen ufak tefek şeyleri yapmak kalır. Almazsan başında bekleyip her mod indirme sayfası açıldığında tek tek slow downloada basman gerekir.

Türkçe yama konusunu tek tek kendin halledeceksin. Yapacağın şu lorerim kurulumu bittikten sonra önce nexusdan türkçe yamayı aratıp download with manager diye mod organizer 2 üzerinden indirip kuracaksın ardından mo2nin sol tarafından tek tek her moda sağ tık visit on nexus deyip türkçe yaması var mı diye bakıp indirip kuracaksın. O iş tamamen sende. Yalnız modların üzerine yazdırma türkçe yamaları.

Türkçe olması o kadar önemliyse Nergal dışında hazır paket alternatifin yok.

Bu lorerim için delinin biri Türkçe yama çıkarmış nexusmods'da.

Bu lorerim için delinin biri Türkçe yama çıkarmış nexusmods'da.
Yapay zeka kullanmış. Olabilir asıl ilgincime giden ingilizcem iyi deyip çeviriyi yapay zekayla yapmasından ziyade açıklama sayfasının chatgpt ile yazılmış gibi durması oldu.

Çok teşekkürler. Modu da indirmedim henüz. Gözümü korkuttu açıkçası, çok karışık ve uzun vakit istiyor gibi gözüküyor.
Asıl sorun 650 gb yer istemesi indir+kur olarak. Gerçi benim şu an son hazırlık olarak son aşamalarında olduğum 1100 modluk paket bile indir+kur için rahat 500 istiyordur bakmadım ama. Bu şekil bakınca 4000 küsur moda 650 normal geldi.

Yapay zeka kullanmış. Olabilir asıl ilgincime giden ingilizcem iyi deyip çeviriyi yapay zekayla yapmasından ziyade açıklama sayfasının chatgpt ile yazılmış gibi durması oldu.

Asıl sorun 650 gb yer istemesi indir+kur olarak. Gerçi benim şu an son hazırlık olarak son aşamalarında olduğum 1100 modluk paket bile indir+kur için rahat 500 istiyordur bakmadım ama. Bu şekil bakınca 4000 küsur moda 650 normal geldi.
Benim hatun tam bir skyrimci 3-4 ay önce bu lorerim'i görmüş indirtti bana, bir kac tr yama kurdurttu biraz oynadı sonra saldı hem tam anlamıyorum hem de zor diye. Ben de takibe almıştım modu ara ara bakıyordum, bildirim gelince şaşırdım Türkçe görünce. İki gündür indiriyorum daha bitmedi merak ediyorum cidden tam türkçe mi.

Tek tek mi indiriyorsunuz program mı kullanıyorsunuz hocam kısaca anlatabilir misiniz?

Tek tek mi indiriyorsunuz program mı kullanıyorsunuz hocam kısaca anlatabilir misiniz?

Ben bu yukarıda paylaştığım araçlardan birine fork yaparak eklemeler yaptım ve daha kullanışlı hale getirdim, vmware ile sanal makine üzerinde arka planda çalıştırıyorum. İndirmeleri kendi kendine yapiyor su an, tabi bazı dosyalar çok büyük ve ücretsiz hesaplara hız limiti olduğu için yine birkaç gün indirme yapacak, yine de otomatik :). Normal Windows'ta da çalışır ama bilgisayarda sadece bu işi yapabilirsin çünkü fare tıklamaları ile çalıştığı için bilgisayarı kullanmak imkansız. En iyisi vmware ile sanal makinede çalıştırmak. github sayfamda private olarak duruyor fork, eğer kullanacaksanız public yapabilirim.