Skyrim SE 2 farklı giysiyi birleştirilebilir mi?

Sirius Blackw

Başarılı
Modlama konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 100 saatim var oyunda, 60-70 küsür mod kurdum ama bir türlü istediğim modun muadilini bulamıyorum. LOTR'dakine benzer vücudu yüzde 70 kaplayan full body pelerin modu arıyorum fakat yok piyasada. Hiç değilse vücudun önüne biraz daha inen pelerin bile yok. Ben de Blanket scarf adlı atkı modunu indirdim, arkasına da pelerini takınca istediğim görüntüyü elde ederim diye çünkü atkı vücudun ön kısmını kapatıyor yarıya kadar fakat pelerinle atkıyı aynı anda kullanamıyoruz. Pelerinle atkıyı 3D Studıo maker tarzı bir yerde tek parça haline getirip oyuna aktarma şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blender'da kolayca birleştirebilirsin. Modeli Blender'a importlamak ve editlediğin modeli exportlamak için Blender'da Skyrim için yapılmış addonlara ihtiyacın olabilir.

Blender'da kolayca birleştirebilirsin. Modeli Blender'a importlamak ve editlediğin modeli exportlamak için Blender'da Skyrim için yapılmış addonlara ihtiyacın olabilir.
3ds max kullanmıştım zamanında fakat blender hakkında bir fikrim yok.Yardımcı bir video anlatım var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…