Hayır olmaz, Skyrim modlamak bambaşka bir deneyim (600+ mod ile 1000 saatten fazla oynadım)
Bu konu hakkında mod rehberleri var ve bir süre sonra Skyrim modlamak Skyrim oynamaktan çok daha keyif verici oluyor, Skse, LOOT gibi araçlardan başlayıp temel modlar (SkyUI, Racemenu vb.) gibi modlara geçip ardından CBBE, HDT Physics Extensions gibi modlar ile devam edip sonrasında grafik modlarına geçebilirsin çünkü çoğu mod saydığım bu ana modların üzerine kurularak inşa ediliyor.
Bu konu hakkında
Can Sungur'un muhteşem bir Skyrim modlama rehberi var lakin Sen Special Edition için istediğin için bu rehber senin işine yaramaz.
Skyrim: Nolvus kurabilirsin ama oyunun ana hattından tamamen seni koparıyor 2068 adet modu bir mod paketi aracılığıyla kuruyorsun lakin oyun artık Skyrim olmak yerine bambaşka bir oyun oluyor, hikaye bile değişiyor
(mod kurarken buna çok dikkat etmelisin modlar "immersion" amaçlı olmalı)
Senin için en iyi seçenek
Marchisio tarafından yazılan mod rehberi bu tamamen immersion odaklı bir mod rehberi Can Sungur'un yapmış olduğu mod rehberinin Skyrim Special Edition'a uyarlanıp geliştirilen hali bu mod rehberine aşağıdan ulaşabilirsin;
Bu rehber modlaması oldukça zor olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için size yol göstermesi adına hazırlanmıştır. Desteğiniz rehberin güncel kalması için çok önemlidir.
steamcommunity.com
"Oyuna yeni başlıyorum" ibaresini görünce duygulandım.
Skyrim benim en sevdiğim oyundur hayatımda büyük yeri var desem yanılmam, ilk oynadığım günü hatırladım da ne günler geçmiş be yolun açık olsun
Dragonborn
NOT: Skyrim'in hakimiyet savaşında kesinlikle
yalaka İmperial (imparatorluk) destekçisi olma elflere ve imparatorluğa güven olmaz,
Stormcloaks (fırtınapelerinliler) destekçisi ol ve başlangıç modları kurmadıysan oyunun en başında Ralof ile ilerle Hadvar ile ilerleme çünkü
SKYRİM KUZEYLİLERİNDİR
ALL HAİL ULFRİC THE TRUE HİGH KİNG