1 14742 Yetkin Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 Beğeniler 668 Bugün 12:08 #1 İyi sosyaller, Skyrim SE oynayacağım fakat baya bir kişi mekaniklerinden şikayetçi o yüzden mod kurmak önemli diyorlar. Mod yüklemek lazım mı? Lazımsa hangi modları yüklemeliyim?
İyi sosyaller, Skyrim SE oynayacağım fakat baya bir kişi mekaniklerinden şikayetçi o yüzden mod kurmak önemli diyorlar. Mod yüklemek lazım mı? Lazımsa hangi modları yüklemeliyim?
hibuay Uzman Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 Bugün 13:05 #2 Öncelikle dünyanın en iyi oyununu oynayacak olman beni bile mutlu etti. Yerinde olup o evrene en baştan dalmak isterdim. Önerilere gelecek olursak SKYRIM modlarla güzel. Wabbajack isimli uygulamadan Mod paketlerini indirebilirsin. Youtube'da kurulum videoları var. Kitetki Skyrim Mod Paketi Nergal Skyrim Mod Paketi Emin Çıtak NGVO Seçkisi Nolvus Mod Paketi (Bu bayağı sistemini yorabilir. Sistemin iyi değilse önermem.) Hepsini Türkçe oynayabiliyorsun. Şimdiden iyi eğlenceler...
Öncelikle dünyanın en iyi oyununu oynayacak olman beni bile mutlu etti. Yerinde olup o evrene en baştan dalmak isterdim. Önerilere gelecek olursak SKYRIM modlarla güzel. Wabbajack isimli uygulamadan Mod paketlerini indirebilirsin. Youtube'da kurulum videoları var. Kitetki Skyrim Mod Paketi Nergal Skyrim Mod Paketi Emin Çıtak NGVO Seçkisi Nolvus Mod Paketi (Bu bayağı sistemini yorabilir. Sistemin iyi değilse önermem.) Hepsini Türkçe oynayabiliyorsun. Şimdiden iyi eğlenceler...
Nevermore Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 217 Çözümler 2 Beğeniler 144 Yer Muğla, Ankara Bugün 13:08 #3 Bence ilk oynayışta çok çok ufak tefek modlar(skyui, ussep, a quality world map) kurulmalı fazlası ilk oynayış için zarar diye düşünüyorum.
Bence ilk oynayışta çok çok ufak tefek modlar(skyui, ussep, a quality world map) kurulmalı fazlası ilk oynayış için zarar diye düşünüyorum.