Yaklaşık 5k değerinde eşyalarım var. Eşim Lydia veya şehirdeki tüccarlara götürdüğüm zaman çok düşük fiyat verip kendileri 20 katına değer biçiyor. Hem envanter boşaltmak için hem de değerinin minimum altında satış yapmak için tüccara ihtiyacım var. Mümkünse harita ve oyun içi olmak üzere iki ekran görüntüsü yeterli olacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Uzun zamandır oynamadım ama Hırsızlar Loncası görevlerini yapınca Tonilla'ya satış yapabilirsiniz. Sağlam altın veriyordu.
Riften'da mı o?Uzun zamandır oynamadım ama Hırsızlar Loncası görevlerini yapınca Tonilla'ya satış yapabilirsiniz. Sağlam altın veriyordu.
İtachi Uchiha
Yetkin
Aynen, orada olması lazımdı.
Orada sadece bar var başka bulamadım. GPT de söylemişti. Kaç görev var?
İtachi Uchiha
Yetkin
Tam detaylarını hatırlamıyorum. GPT'ye sorunca şu cevabı verdi:Orada sadece bar var başka bulamadım. GPT de söylemişti. Kaç görev var?
Kanalizasyon işi çok kötü ya. Ben bunaldım orada. Daha da uğramam. Milletin cüzdanını çal ,şundan haraç al.Tam detaylarını hatırlamıyorum. GPT'ye sorunca şu cevabı verdi:
Eki Görüntüle 154841
İtachi Uchiha
Yetkin
İyi görev değildi ama altın güzeldi. Ek DLC paketi kullanıyor musunuz?Kanalizasyon işi çok kötü ya. Ben bunaldım orada. Daha da uğramam. Milletin cüzdanını çal ,şundan haraç al.
DLC derken? Tek bütün oyun var.İyi görev değildi ama altın güzeldi. Ek DLC paketi kullanıyor musunuz?
İtachi Uchiha
Yetkin
DLC: Oyuna ek, paralı satılan içerik paketi demek. Dragonborn DLC paketinde bir tane tüccar vardı. Adam her gün 2K gold veriyordu.