Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Yaklaşık 5k değerinde eşyalarım var. Eşim Lydia veya şehirdeki tüccarlara götürdüğüm zaman çok düşük fiyat verip kendileri 20 katına değer biçiyor. Hem envanter boşaltmak için hem de değerinin minimum altında satış yapmak için tüccara ihtiyacım var. Mümkünse harita ve oyun içi olmak üzere iki ekran görüntüsü yeterli olacaktır.

Ben genelde Vampir buildi ile oynuyordum. Serana'nın karakterinin aynısını yapmıştım, Serana'yı kardeşim olduğu bir hikaye yazmıştım kafamda, roleplay modunda takılıyordum. Ne yalan söyleyeyim essential olmasından dolayı yanımda gezdiriyordum, bir de güzel kendisi.
Büyücü okulu ve büyücülük kasarım. Bence zevkli. Brelyna (kütüphanede bulunan kadın) evlenebiliyoruz. Konuşması filan çoğu karaktere göre samimi. Özellikle yıkım büyülerini iyi yapıyor.

@Darth AMD, hocam çoğu tüccar fiyatı aynı. Diğerlerinden fazla verene envanteri satın.

Büyücü okulu ve büyücülük kasarım. Bence zevkli. Brelyna (kütüphanede bulunan kadın) evlenebiliyoruz. Konuşması filan çoğu karaktere göre samimi. Özellikle yıkım büyülerini iyi yapıyor.

@Darth AMD, hocam çoğu tüccar fiyatı aynı. Diğerlerinden fazla verene envanteri satın.
Hocam bir karlı şehirde şehrin dışında bir tüccar vardı. Her şeyi alıyor parası da çoktu. Onu bulsam hallolacak ama bulamıyorum.

Hitabet yeteneğini geliştirip satış ile alakalı yetenekleri açmadıysan bütün tüccarlar aynı fiyatı verir. Ayrıca hızlı satmak istiyorsan tüccar tüccar gezmene gerek yok. Birinin parası bitene kadar satış yap, sonra F5 basarak hızlı kayıt al, tüccara bir defa vur, F9 yaparak hızlı yükleme yap. Bu şekilde onun parasını ve envanterini yenilemiş oluyorsun.

Dawnstar şehrinde kuzeydeki karın altında Ahkari'nin gizli sandığı vardı. Onu mu söylüyorsunuz?
Hayır bir tüccardı.

Hitabet yeteneğini geliştirip satış ile alakalı yetenekleri açmadıysan bütün tüccarlar aynı fiyatı verir. Ayrıca hızlı satmak istiyorsan tüccar tüccar gezmene gerek yok. Birinin parası bitene kadar satış yap, sonra F5 basarak hızlı kayıt al, tüccara bir defa vur, F9 yaparak hızlı yükleme yap. Bu şekilde onun parasını ve envanterini yenilemiş oluyorsun.
Hitabet yeteneği kaç olmalı?