Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Yaklaşık 5k değerinde eşyalarım var. Eşim Lydia veya şehirdeki tüccarlara götürdüğüm zaman çok düşük fiyat verip kendileri 20 katına değer biçiyor. Hem envanter boşaltmak için hem de değerinin minimum altında satış yapmak için tüccara ihtiyacım var. Mümkünse harita ve oyun içi olmak üzere iki ekran görüntüsü yeterli olacaktır.

Vakti bilmiyorum ama dediğim konuma gittiğinde Jack mi Jess mi öyle birinin evi vardı. Evin ilerisinde taşların altında gizli duruyor.
Ben bir şehir var ama adı aklımda değil. Han ile karşı karşıya çadırın içinde yaşlı bir adam vardı. Şahin bilmem nesi olabilir oranın ismi tam emin değilim.

Hiç görmedim sanırım. Dediğin bölge Falkreath olabilir.
Falkreath sol altta kalmıyor muydu? Ben sağ üstte diye hatırlıyorum bu şehri. Saraydan çıkıp bir miktar ileriyorsun. Sola dönünce at ile bekleyen biri var seyahat için. O adamın ilerisinde benim dediğim satıcı var. Ama birkaç kereden sonra daha görmedim.

Falkreath sol altta kalmıyor muydu? Ben sağ üstte diye hatırlıyorum bu şehri. Saraydan çıkıp bir miktar ileriyorsun. Sola dönünce at ile bekleyen biri var seyahat için. O adamın ilerisinde benim dediğim satıcı var. Ama birkaç kereden sonra daha görmedim.
Windhelm olabilir. Dediklerine uyuyor sanırım. Sarayın ilerisinde ahır var. Orada beyaz çadır olabiliyor.