Yaşar Portakal

Başarılı
Merhaba,
Skyrim oynuyorum ve oyun konsol amacı ile üretildiğinden arayüz malumunuz. Skyuı ve Türkçe modları dışında kullandığım bir mod bulunmuyor. Siz olsaydınız ben oyunu saf haliyle oynuyorum der miydiniz?

Merhaba,
Skyrim oynuyorum ve oyun konsol amacı ile üretildiğinden arayüz malumunuz. Skyuı ve Türkçe modları dışında kullandığım bir mod bulunmuyor. Siz olsaydınız ben oyunu saf haliyle oynuyorum der miydiniz?

Skyui'nin ne olduğunu bilmemekle birlikte eğer oyunun akışını tamamen bozmayacak bir mod kullanmıyorsanız saf halini oynuyorsunuzdur. Skyrim'i modsuz oynamak çamaşır makinesini tabletsiz çalıştırmaya çalışmaya benziyor.

Skyui'nin ne olduğunu bilmemekle birlikte eğer oyunun akışını tamamen bozmayacak bir mod kullanmıyorsanız saf halini oynuyorsunuzdur. Skyrim'i modsuz oynamak çamaşır makinesini tabletsiz çalıştırmaya çalışmaya benziyor.
Envanteri daha kolay kontrol edebileceğimiz mouse kullanıma uygun bir arayüz sadece. Saf halini beğeniyorum fakat bir büyüyü bulmak bile kanser edince can sıkıyor...
Evet derdim. Arayüz modu oyunu daha oynanılabilir hale getirir, oyuna elle tutulur bir ekleme yapmaz.
Aynı fikirde olan insanların olması çok hoşuma gitti teşekkür ederim yorumun için..
Ben Turkce yama harici bir mod hic kurmadim oyuna. :D
Büyüleri silahları nasıl hızlıca buluyorsun? 😅

Envanteri daha kolay kontrol edebileceğimiz mouse kullanıma uygun bir arayüz sadece. Saf halini beğeniyorum fakat bir büyüyü bulmak bile kanser edince can sıkıyor...

Aynı fikirde olan insanların olması çok hoşuma gitti teşekkür ederim yorumun için.

Büyüleri silahları nasıl hızlıca buluyorsun? 😅

Anladım. E o zaman yani karakterlerin hepsini anime kızı da yapsanız karakterler aynı karakterler. Oyunun gidişatını etkilemiyor ki :D iyi oyunlar vanilla oynuyorsunuz <3