Saruman Paşa
Uzman
Bu hafta Skyrim'e başladım, karakterim nord. Neyse işte şu birlikte kurtulduğumuz elemanın kız kardeşinin kasabasından sonra ejderhayı haber etmek için Riverwood a gittim(sanırım orasıydı). Sonra orada ejderhayı falan öldürüp dragornborn oldum. Daha sonra Windhelm'e gidip Ulric ve diğer elemanla konuşup Stormcloacklara katılmak için izin istedim, dediler Winterhelm civarlarında bir Ice Wraith var, git onu kes. Bende gittim gaza geldim koştur koştu arabacının yanına dedim Winterhelm'e gidiyorum. Winterhelm'de kolej var oraya falan gittim sonra o Ice Wraith'i kesmek için görev alanına yola koyuldum, bir şekilde çok yaklaştım ama sürekli donuyordum. Neyse dedim biraz gelişeyim, para yapayım sonra katılırım Stormcloacklara. E dedim şimdi bu Allah'ın unuttuğu Winterhelm hem soğuk hem de hiçbir şey yok içinde. Mecburen Windhelm'e döneceğim ama dönemiyorum dönüş yolunda soğuktan ölüyorum, e Winterhelm'de arabacı da yok. Dedim böyle olmaz Survival Mode kapattım bir dakikalığına Windhelm'e Fast travel yaptım mecburen. Orada Blood on Ice görevini yaptım. E şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunu bilen arkadaşlara birkaç sorum var:
Survival Mode'da iken donma sorununu nasıl çözebilirim kalın kıyafet mi gerekiyor?
Oyunda para kazanmak için ne yapmam lazım?
Oyunda ne yapabilirim genel olarak?
Survival Mode'da iken donma sorununu nasıl çözebilirim kalın kıyafet mi gerekiyor?
Oyunda para kazanmak için ne yapmam lazım?
Oyunda ne yapabilirim genel olarak?