Slayer R9T V2 RTX 5070 laptop Wi-Fi sürücüsü nasıl kurulabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi cihaz aldığıma pişman etti, hiçbir yerde bulamıyorum çözümünü. Destek olan da yok.

Yeniden başlattım aynı yine ünlem veriyor.

Fotoğraftaki gibi yaptım, güncelleştirdi dedi, yine aynı ünlem işareti var ve özellik gelmedi.

Eki Görüntüle 258466

Son olarak da Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol edip yükle. Gelişmiş şeçeneklerden isteğe bağlı indirmeler vardır Windows Update otomatik bulup da sana bıraktığı donanım driverları vardır. Onları da seçip de yükleyebilirsin.

Vallahi cihaz aldığıma pişman etti hiçbir yerde bulamıyorum çözümünü destek olanda yok.

Yeniden başlattım aynı yine ünlem veriyor.

Cihazda sorun yok. Sana attığım videoyu düzgünce izleyip uygulasan olay bitmişti.
Kurulum yaparken nasıl bu kadar zorlanabiliyorsun? Açıklama ile yazıyor klasörlerde bir de her şey.

Cihazda sorun yok. Sana attığım videoyu düzgünce izleyip uygulasan olay bitmişti.
Kurulum yaparken nasıl bu kadar zorlanabiliyorsun? Açıklama ile yazıyor klasörlerde bir de her şey.

İzledim dostum vallaha sabahtandır her şeyi yapıyorum ama cözülmedi bir türlü.

Yarın sabah ekran resmi ile Game Garaj'a mail at. Yardımcı olacaklardır. Benim aklıma başka çözüm gelmiyor.

O atmış olduğun flash belleğe ben Windows kurdum, Windows 11 kurdum diye o dosyalar silindi. O dosyalar silinmese galiba zaten çoktan yapmıştım ya, o flash belleği göndermeleri lazım herhalde ya da bilmiyorum artık.

O atmış oldugun flash bellege ben Windows kurdum Windows 11 kurdum diye o dosyalar silindi o dosyalar silinmese galiba zaten çoktan yapmıştım ya o flash belleği göndermeleri lazım herhalde ya da bilmiyorum artık.

Videoda flash bellekle kuruyor driver'ları. O flash bellek bende şu an ama o kurduğu dosyalar, ben Windows 11 kurulumunu ona yükleyip yaptım diye silindi. Acemilik, ilk defa laptop alıyorum.

Bilgisayarcıya ver o yapsın hocam uğraşma sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…