Reis, eyleme bas dediğinden sonrakileri anlamadım vallahi, eyleme bastığımda ağ bağdaştırıcısı filan çıkmıyor.
Kusura bakma video eklenmiyormuş ben link bırakıyorum

Fotoğraftaki gibi yaptım güncelleştirdi dedi yine aynı ünlem işareti var ve özellik gelmedi
Cihazı yeniden başlatman gerkli olabilir

Vallahi cihaz aldığıma pişman etti hiç bir yerde bulamıyorum çözümünü destek olanda yok

Yeniden başlattım aynı yine ünlem veriyor

Fotoğraftaki gibi yaptım güncelleştirdi dedi yine aynı ünlem işareti var ve özellik gelmedi
Son olarak da windows update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol edip yükle. Gelişmiş şeçeneklerden isteğe bağlı indirmelr vardır windows update otomatik bulupta sana bıraktığı donanım driverları vardır. Onları da seçip de yükleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-06-18 223102.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-18 223102.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2026-06-18 223128.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-18 223128.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 8
Son olarak da windows update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol edip yükle. Gelişmiş şeçeneklerden isteğe bağlı indirmelr vardır windows update otomatik bulupta sana bıraktığı donanım driverları vardır. Onları da seçip de yükleyebilirsin.
Bunlar değil demi

Dosya Ekleri

• 17818114444196461454034083746251.webp
    17818114444196461454034083746251.webp
    4,5 MB · Görüntüleme: 6
Vallahi cihaz aldığıma pişman etti hiçbir yerde bulamıyorum çözümünü destek olanda yok.

Yeniden başlattım aynı yine ünlem veriyor.

Cihaz da sorun yok. Sana attığım videoyu düzgünce izleyip uygulasan olay bitmişti.
Kurulum yaparken nasıl bu kadar zorlanabiliyorsun? Açıklama ile yazıyor klasörlerde bir de her şey.

Yarın sabah ekran resmi ile Game Garaj'a mail at. Yardımcı olacaklardır. Benim aklıma başka çözüm gelmiyor.
O atmış oldugun flash bellege ben windows kurdum windows 11 kurdum diye o dosyalar silindi o dosyalar silinmese galiba zaten çoktan yapmıştım ya o flash belleği göndermeleri lazım herhalde ya da bilmiyorum artık

O atmış oldugun flash bellege ben windows kurdum windows 11 kurdum diye o dosyalar silindi o dosyalar silinmese galiba zaten çoktan yapmıştım ya o flash belleği göndermeleri lazım herhalde ya da bilmiyorum artık
Videoda flash bellekle kuruyor driverleri o flash bellek bende şuan ama o kurduğu dosyalar ben windows 11 kurulumunu ona yükleyip yaptım diye silindi acemilik ilk defa laptop alıyorum

Videoda flash bellekle kuruyor driverleri o flash bellek bende şuan ama o kurduğu dosyalar ben windows 11 kurulumunu ona yükleyip yaptım diye silindi acemilik ilk defa laptop alıyorum
Bilgisayarcıya ver o yapsın hocam uğraşma sen.