SHERLOCKED 118

Bilgin
Çok detaylara girmeyeceğim. Öncelikle önce stok yok diyerek siparişimi iptal eden bir firmadır kendisi. Ayrıca satın aldığım BitFenix MH100 1000W PSU'lu kasada da Hepsiburada üzerinden sorduğumda modüler olduğunu söylemelerine rağmen modüler çıkmadı. Değişim istedim, normalde firmalar direkt iadeye yönlendirmek ister ama bu ağıza alınmayacak laflar söylediğim firma direkt "Kurulumu yapılan ve fişe takılan elektronik ürünlerin iadesi alınmamaktadır, tedarikçi firmaya sorduk ve bize böyle bir bilgi verdi." şeklinde bir açıklama geldi.

Ben daha önce onlara ne kurulum yaptım dedim ne de file taktım dedim. Açıp baktım, PSU modüler değildi, kapattım. Ayrıca tedarikçi firmanın verdiği yanlış bilgi benim değil onların sorunu. Sonra Hepsiburada'da inceleme talebi açtırdım. Onlar da satıcının tarafını tuttular. İnceleme kararı açıklanmadan önce satıcıyla aramızdaki son 2 mesaj şu şekilde:

IMG_3953.webp

Demem o ki 3-5 kuruş için bu Small Man'den alışveriş yapmayın, isimleri gibi küçükler. Ama ben yine de hakkımı arayacağım. Önce ithalatçı firmayı arayıp başlarının etini yiyeceğim sonra da THH dosyamı hazırlayacağım.

Dün.

Son düzenleyen: Moderatör: