Makaleler
17

Şu ana kadarki en ucuz fiyatı sanırım, daha ucuza görmemiştim. 150 TL civarına gördüğümde bedava deyip almıştım, öyle düşünün. Oyunun çıkış fiyatı 550 TL olması lazım, günümüzdeki normal fiyatı da 500 civarında.

1762016328832.webp

Xbox ve PC uyumlu. Oyunun korsanı yok, oynayacaksanız alın. Bu arada Xbox sürümüne Türkçe yama yüklenmiyor diye hatırlıyorum, haberiniz olsun.

Çok severek oynadığım bir oyun serisidir. Her ne kadar Sniper Elite 4 kadar iyi olamasa da bu fiyata gayet güzel oyun :)

Her ne kadar Sniper Elite 4 kadar iyi olamasa da bu fiyata gayet güzel oyun.
Aynı fikirdeyim. Seriyi çok severim, 3 ve 4. oyunu çok keyif alarak oynamıştım ama 5. oyunu sevemedim. Belki doymuşluktandır bilemiyorum ama çekmedi beni pek. Bu kadar büyük haritada oynamak da pek sarmıyor, 3. oyunun harita boyutu iyiydi. Yine de bu fiyata gayet iyiymiş.

Aynı fikirdeyim. Seriyi çok severim, 3 ve 4. oyunu çok keyif alarak oynamıştım ama 5. oyunu sevemedim. Belki doymuşluktandır bilemiyorum ama çekmedi beni pek. Bu kadar büyük haritada oynamak da pek sarmıyor, 3. oyunun harita boyutu iyiydi. Yine de bu fiyata gayet iyiymiş.
Hem dediğiniz gibi hem de Sniper Elite 5'teki buglar/eksiklikler gerçekten çok göze batıyor. Mesela FSR 1.0 desteği olması (sulu boyadan hallice), kenar yumuşatmanın asla düzgün çalışmaması, uzak dokuların berbat yüklenmesi, eğilirken koşma mekaniğinin bile olmaması falan filan. Ancak yine de bu fiyata oyun bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor, şans verilebilir.

Bu arada Sniper Elite 4 de Steam key alarak 150 TL civarına alınabiliyor, konuyu gören birinin ilgisini çekerse diye yazayım dedim.

Switch'te 4'ü ayıla bayıla oynuyorum. Yapay zeka fena değil, atmosfer ve oyunun mekanikleri gayet başarılı. Stealth'i tatmin ediyor. MGS5 kalitesinde bir şey değil ama keyifli baya.

Bunu da alayım, sağ olun.

Şu ana kadarki en ucuz fiyatı sanırım, daha ucuza görmemiştim. 150 TL civarına gördüğümde bedava deyip almıştım, öyle düşünün. Oyunun çıkış fiyatı 550 TL olması lazım, günümüzdeki normal fiyatı da 500 civarında.

Eki Görüntüle 197940

Xbox ve PC uyumlu. Oyunun korsanı yok, oynayacaksanız alın. Bu arada Xbox sürümüne Türkçe yama yüklenmiyor diye hatırlıyorum, haberiniz olsun.

Çok severek oynadığım bir oyun serisidir. Her ne kadar Sniper Elite 4 kadar iyi olamasa da bu fiyata gayet güzel oyun :)
Burası da Steam ve Epic Games gibi bir platform mu? Oyun PC'ye nasıl inecek?

Son düzenleme: