Detaylar
Kim cevapladı?Bir videoda benim sorunum için çözüm yok hocam. Bu yandaki paddle Shift tuşları dediğim gibi gaz-fren eksenine bağlı çalışıyor. Bunun atamasını nasıl değiştirebilirim aygıt sürücüsünden?
Bu direksiyonlarda x-input birde baska bir mod var. V900s'te de boyleydi benim. Degistirince duzeldi. Deneyin derim.Bir videoda benim sorunum için çözüm yok hocam. Bu yandaki paddle Shift tuşları dediğim gibi gaz-fren eksenine bağlı çalışıyor. Bunun atamasını nasıl değiştirebilirim aygıt sürücüsünden?
Bu direksiyonlarda X-input bir de baska bir mod var. V900S'te de boyleydi benim. Degistirince duzeldi. Deneyin derim.
Dediğiniz X-input uygulamasından mı atama yapılıyor hocam?
Atama degil 2 tusa ayni anda basarak mod falan degismesi lazim sanirsam.Dediğiniz X-input uygulamasından mı atama yapılıyor hocam?
Atama degil 2 tusa ayni anda basarak mod falan degismesi lazim sanirsam.
Nasıl halledeceğim hocam?
Dosya Ekleri
Driver ile degil hocam. Rampage'de 2 tane tusa direksiyon uzerinden ayni anda basinca oluyordu. Segment bilgisayardan ogrenebilirisniz ararsaniz.
Driver ile degil hocam. Rampage'de 2 tane tusa direksiyon uzerinden ayni anda basinca oluyordu. Segment bilgisayardan ogrenebilirisniz ararsaniz.
Direkiyon üstünde mode tuşu var lakin o sadece eksenlerin ayarlanabilir olmasını sağlıyor -ne kadar basarsan o kadar gider mantığı-. Ama ben başka bir tuş kombinasyonu ile farklı bir moda geçildiğini bilmiyorum.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-