w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 8 Eylül 2024 #1 Merhaba, şu anki sürüme göre SnowRunner için önerdiğiniz, virüssüz bir Türkçe yama var mıdır?
Çözüm yunus 8 Eylül 2024 w1llard dedi: Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın. WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
w1llard dedi: Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın. WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 15 Eylül 2024 #21 w1llard dedi: Hocam ben azıcık oynadım sildim ama ilk verdiğiniz çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeler gelmiş. Güncelleme Geldikçe haberdar ederseniz çevirileri yapmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Hocam ben azıcık oynadım sildim ama ilk verdiğiniz çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeler gelmiş. Güncelleme Geldikçe haberdar ederseniz çevirileri yapmaya çalışacağım.
KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 15 Eylül 2024 #22 yunus dedi: Yeni güncellemeler gelmiş. Güncelleme Geldikçe haberdar ederseniz çevirileri yapmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Çok iyisiniz hocam, diğer forumlarda çeviri arıyan arkadaşları buraya yönlendirdim. Artı 0 Eksi
yunus dedi: Yeni güncellemeler gelmiş. Güncelleme Geldikçe haberdar ederseniz çevirileri yapmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Çok iyisiniz hocam, diğer forumlarda çeviri arıyan arkadaşları buraya yönlendirdim.
alptnc815 Uzman Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 3 Kasım 2024 #23 crackli bir SnowRunner.v2024.06.04 oyun versiyonuna sahibim hangi yamayı denesem olmadı yardımcı olabilirmisiniz Artı 0 Eksi
crackli bir SnowRunner.v2024.06.04 oyun versiyonuna sahibim hangi yamayı denesem olmadı yardımcı olabilirmisiniz