PC'ye Softonic sitesinden Discord indirdim. Sonradan öğrendim ki Softonic sitesi virüslüymüş. ESET ile tam tarama yaptım, 4-5 tane virüs buldu fakat dosyalar GameLoop'tan çıktı, aklımda şüphe kaldı Discord'u tarattım virüs çıkmadı. Virüsler neden GameLoop'tan çıkıyor, yardımcı olur musunuz?
GameLoop da mı virüslü? Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
ESET'in bulduğu ondan bağımsız olabilir, hatta false-positive bile olabilir de neden Discord'u üçüncü parti bir yerden indiriyorsunuz ki kendi sitesi varken?
ESET'in bulduğu ondan bağımsız olabilir, hatta false-positive bile olabilir de neden Discord'u üçüncü parti bir yerden indiriyorsunuz ki kendi sitesi varken?
PC'ye softonic sitesinden Discord indirdim. Sonradan öğrendim ki softonic sitesi virüslüymüş. ESET ile tam tarama yaptım, 4-5 tane virüs buldu fakat dosyalar GameLoop'tan çıktı, aklımda şüphe kaldı Discord'u tarattım virüs çıkmadı. Virüsler neden GameLoop'tan çıkıyor, yardımcı olur musunuz?
GameLoop da mı virüslü? Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Kendi siteleri varken niye başka bir platformdan indirme gereği duyuyorsunuz ki? Bundan birkaç sene önce çoğu yazılımda goog üzerinde gezginler yapımcının kendi sitesinin ustunde filtrelenmiş oluyordu.
Kendi siteleri varken niye başka bir platformdan indirme gereği duyuyorsunuz ki? Bundan birkaç sene önce çoğu yazılımda goog üzerinde gezginler yapımcının kendi sitesinin ustunde filtrelenmiş oluyordu.